GTA VI İçin Heyecanlandıran Açıklama - Haberler - indir.com

GTA VI İçin Heyecanlandıran Açıklama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-19 23:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Eski bir Rockstar Games çalışanı tarafından çevrimiçi yayınlanan özgeçmiş, şirketin GTA VI üzerinde çalıştığını doğrular niteliğinde oldu. Bildiğiniz üzere oyuncular tarafından uzun bir zamandır GTA 6 serisi bekleniyor. Grand Theft Auto V veya asıl bilinen adı ile GTA 5, 2013 yılında oyun dünyası için pazara giriş yapmış ve tam anlamıyla bir damga vurmuştu. Hala en çok oynanan oyunlar listesinde üst sıralarda olan oyun gerek sahip olduğu senaryosu, gerekse sunmuş olduğu grafikleri ile oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Hatta bazı zamanlar bir bilgisayarın gücü GTA 5 oyununu üst seviye grafikler de çalıştırıp çalıştıramaması ile baz alınmıştı. Şimdi ise altı yıllık süreçten sonra Rockstar Games cephesinden yeni GTA 6 bekleniyor.

GTA 6 İçin Heyecanlandıran Gelişme

GTA hayranlarının GTA 6'yı 2021'e kadar oynamayacak olmasının 5 nedeniGTA hayranlarının GTA 6'yı 2021'e kadar oynamayacak olmasının 5 nedeni

Popüler oyun geliştiricisi Rockstar Games cephesinden uzun bir süredir yeni Grand Theft Auto VI için bir açıklama bekleniyordu. Hala resmi bir açıklama yer almazken 2017-2018 arasında Rocktar’da çalışan eski bir 3D Oyun Sanatçısı Bibin Michael tarafından çevrimiçi yayınlanan özgeçmişinde GTA Online ve yakın olan GTA VI için bir konsept araç geliştirdiğini duyurdu. Bu ismin adı Red Dead Redemption 2’nin Teşekkür sayfasında yer alırken, özgeçmişin doğru olma ihtimali bulunuyor.

Doğru bir durum ise henüz resmi açıklama olmasa bile Rockstar Games’ın efsane serisi GTA 6’nın çok yakın bir zamanda ortaya çıkacağı anlamına geliyor.  


GTA Online Haftanın İndirimleriGTA Online Haftanın İndirimleri
GTA 6, PS 5 konsoluna özel olabilirGTA 6, PS 5 konsoluna özel olabilir

PAYLAŞ