GTA San Andreas’ta yeni dünya rekoru - Haberler - indir.com

GTA San Andreas’ta yeni dünya rekoru

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-14 14:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yaklaşık olarak 15 yıl önce piyasaya çıkmış olan Grand Theft Auto: San Andreas oyunu hala oyuncular tarafından oynanmaya devam ediyor. Özellikle oyunun sahip olduğu gizem içerikleri ve geniş çaplı açık dünyası ile oynanması oldukça doğal gözüküyor. Bir süre önce bir oyuncu tarafından Gta Vice City oyunu tam 8 dakikada bitirilmiş ve hızlı görev yapma anlamında bir rekor kırmıştı. Bunun üzerine ise Gta San Andreas oyunu 4 saatte tamamlanmış ve dünya rekoru San Andreas için kırılmıştı. Bu rekorun sahibi olan Powdinet takma adlı bu rekor sahibi Reddit üzerinden yapmış olduğu açıklamada bu başarının polis motoruna bağlı olduğu ve 43 adımda oyunu bitirmeyi başardığını ifade ediyor.

Gta San Andreas İçin Yeni Dünya Rekoru Kırıldı

Rockstar Games kendi oyun mağazasını hayata geçirdi: GTA San Andreas ücretsizRockstar Games kendi oyun mağazasını hayata geçirdi: GTA San Andreas ücretsiz

İfade edilen bu yeni yöntem ile beraber Gta San Andreas’ın hemen bitirme rekoru 4 saatten 26 dakika gibi bir süreye indirgendi. Oldukça zahmetli olduğu ifade edilen bu yöntemi ise hem görüntülü hem de yazılı olarak anlattı. Powdinet bu taktik için 3 yıldır çalıştığını ifade ederken, 1 ay önce 26 dakikada bitirme taktiğini bulduğunu ifade ediyor. Konu hakkında yapmış olduğu sade açıklama ise şu şekilde: “{2974507} ön etiketine sahip olan kod, bu hata sayesinde 3 birim ilerleyerek {2974510} birimine ulaşıyor. İşlem kodu olarak 80@ göstergesini kullanan {2974507}, bünyesinde yer alan şimdiki zaman konseptini {2974510} birimine kullandırtıyor.”





PAYLAŞ