GTA: San Andreas haritası Unreal Engine 4 ile yenilendi - Haberler - indir.com

GTA: San Andreas haritası Unreal Engine 4 ile yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-20 21:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Bir dönemin satış rekorları kıran oyun GTA: San Andreas son zamanlarda tekrar gündeme geldi. Çıkışının ardından 15 sene geçmiş olan oyundan remastered sürüm ile ilgili bir haber yoktu. Bu durum hayranların canını sıkmış ki bir geliştirici ekibi Unreal Engine 4 kullanarak oyunun haritasının tasarımını yeniden oluşturdu.

Yapılan bu çalışma oyunu oynamak içi değil, yalnızca eski grafikler yaniden ele alınmış olsaydı nasıl bir görüntü ile karşı karşıya kalacağımızı gösteriyor.

Steam Topluluk Önerileri özelliği kullanıma sunulduSteam Topluluk Önerileri özelliği kullanıma sunuldu

GTA: San Andreas haritası Unreal Engine 4 ile yenilendi

Herkes tarafından kullanılabilir olan oyun motoru Unreal Engine ile yapılmış olan binlerce oyun bulunuyor. Bu oyun motorunu kullanarak eski oyunların haritalarını yeniden tasarlamak da mümkün. RenderWare ile tasarlanan oyunu günümüzün standartlarında tekrardan ele almak oldukça uzun bir çalışma ister.

Arjantinli üç arkadaştan oluşan ArcadiaSquad grubu oyunu bu projeyi geliştirmeye aylar öncesinden başladı. Bu hafta ise bir fragman yayınlayarak oluşturulan haritayı tanıttılar. Fakat ekibin yarattığı GTA: San Andreas Remastered sürümün oynanmaya dair amacı bulunmuyor, zira ortaya çıkan çalışma sadece video olarak kaldı.

Videodaki haritanın kalitesine bakacak olursak bu grafiklerin GTA 5'ten daha gerçekçi olduğunu rahatlıkla söylenebilir. Atmosferin dokusunu yansıtmak bir yana, eğer sonraki oyunda bu grafikler olacak bekleyişi mutlu sonla bitecek çok insan var.



PAYLAŞ