GTA: San Andreas Çok Yakında Cebinizde - Haberler - indir.com

GTA: San Andreas Çok Yakında Cebinizde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

GTA serisinin son bölümü olan GTA 5' in satış rekorları kırması üzerine harekete geçerek rekor çıtasını bir üst seviyeye taşıma kararı alan oyun geliştirici Rockstar, mobil kullanıcılar için GTA: San Andreas oyununu mobil platformlarda yayınlamaya hazırlanıyor.

Daha önceden mobil kullanıcılar için yayınlanan GTA III ve GTA: Vice City mobil sürümlerine ek olarak yayınlanacağı duyurulan GTA: San Andreas oyununu iOS, Android ve Windows Phone işletim sistemine sahip mobil cihaz kullanıcıları satın alabilecekler. Henüz fiyatı ve kesin satış tarihi belli olmayan oyunun Aralık ayı içerisinde yayınlanacağı söylentileri de şimdiden duyulmaya başladı. 

Rockstar stüdyolarından gelen açıklamaya göre GTA: San Andreas' ın mobil sürümünde daha iyi görsellere sahip grafikler, yeni nesil dokunmatik oyun kontrolleri, yeni kayıt noktası desteği ve üçüncü parti kontrolcüler için desteğe yer verileceği bildirildi. Ayrıca iOS7 kullanıcıları içinde iOS kontrolcü desteğinin de seçilebileceği ve Amazon Kindle uyumu da GTA: San Andreas oyununda olabilecek özellikler arasında yer alıyor.





PAYLAŞ