GTA Online'a Los Santos Tuners geliyor - Haberler - indir.com

GTA Online'a Los Santos Tuners geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-16 16:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

GTA Online için yeni bir güncelleme geliyor. Yeni güncelleme Los Santos Tuners olarak duyulurken 20 Temmuz'da tüm kullanıcılara sunulacağı belirtildi.

Rockstar Games tarafından geçtiğimiz gün yapılan resmi açıklamada, GTA online için yapılacak güncelleme hakkında bilgiler paylaşıldı. Yeni güncelleme için net ifadelerde bulunan Rockstar Games 20 Temmuz itibariyle tüm kullanıcıların GTA Online için Los Santos Tuners güncellemesi alacağını söyledi. Özel bir şekilde hazırlanan güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık sokak yarışları için farklı bir seçeneğe sahip durumda. Güncelleme ile birlikte oyuna eklenecek olan LS Car Meet’e oyuncular istediği zaman gidebilecek ve bu yeni mekan özellikle araba meraklılarının çok seveceği favori yerlerden birisi olacak. 

GTA Online’da onur yürüyüşü düzenlendiGTA Online’da onur yürüyüşü düzenlendi

Los Santos Tuners oyuna neler getirecek?

Yapılan açıklamalara göre oyunda yeni yarışlar, arabalar ve test pistleri yer alacak. Mevcut yeniliklerin büyük bir bölümü oyuna yeni eklenen LS Car Meet’te bulunuyor. Bunun dışında birkaç pist ise Los Santos sokaklarındaki bazı bölgelere konumlandırılmış durumda. Araçların özel bir şekilde modifiye edilmesi ve tasarlanabilmesi adına farklı özellikler ile desteklenecek olması, oyuna farklı bir deneyim getirecek ve farklı araç çalışmalarının yapılmasını sağlayacak. 

Yeni görevler geliyor

Yeni güncelleme aynı zamanda oyuncuların para kazanabileceği yeni seçenekleri de sunuyor. Oyuncular verilen görevleri kabul ederek 50.000 GTA parası kazanma şansına sahip olabilecek. Bu görevler ise iyi bir sürücü olmak, dublör gerektiren sahnelerde sürücü olarak yer almak, kaçış sürücüsü olarak çalışmak şeklinde. Reputation adı verilen ilerleme ile birlikte oyuncuların mevcut kilitleri açabileceğini belirtilen Rockstar Games, mevcut kilidini açılabilmesi adına ise itibarın yükseltilmesi gerektiğini söyledi. Bu bakımdan itibari yükselterek mevcut yeni güncellemeye dahil olabilecek oyuncular, yeni görevleri yaparak pek çok farklı oyun içi avantaja sahip olacak.

Açıklamaya göre 20 Temmuz'da mevcut özellikler ile birlikte 10 yeni araba oyuna eklenecek. Yaz boyunca ise ara güncellemeler ile birlikte 7 araç daha oyuna eklenmiş olacak. Para kazanmak, benzersiz yarışlara katılmak, zorlu görevleri gerçekleştirmek yaz boyunca oyuncuların GTA Online ile daha heyecanlı bir oyuna sahip olmasını sağlayacak.

GTA Online'a Los Santos Tuners için hazırlanan tanıtım ise şöyle;





PAYLAŞ