GTA Online, neden hala çok oynanan oyunlar arasında? - Haberler - indir.com

GTA Online, neden hala çok oynanan oyunlar arasında?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-28 10:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

GTA serisinin en iyi grafiklerine sahip olan ve daha gerçekçi bir oyun yapısına sahip olan Grand Thef Auto 5, 2013 yılından bu yana çoğu oyuncu tarafından bir kerede olsa oynanmıştır. Çocukluğumuzdan beri büyük bir zevkle oynadığımız GTA serilerinin hala oldukça fazla takipçisi ve oynayanı var. Son dönemlerde ne kadar iyi grafikli oyunlar çıkarsa çıksın hala binlerce oyuncusu olan GTA serilerinin oyuncuların kafalarında ayrı bir yer ettiğini anlıyoruz. Hatta Grand Thef Auto: San Andreas'ı bile hala binlerce kullanıcının oynadığı ortaya çıktı.

Hala binlerce kişi oynuyor!

Yeni çıkan GTA Online modlarıyla birlikte oyuncularına zevkli anlar yaşatan oyunu hala binlerce kişi oynuyor. Bu modlardan bazılarını sizlere anlatalım. İlk olarak Deluxo, Thruster ve Stromberg yarışları. Bu yarışları uçan, dalgıç olan bir arabayla ve sırt roketiyle yapıyorsunuz. Oldukça zevkli olan bu mod oyuncular tarafından çok beğenildi. İkinci modumuz Trap Door. Duvarların ve bazı objelerin olduğu bu mod, FPS oyunlarından alışık olduğumuz Ölüm Maçı modu. Üçüncü modumuz The Vespucci Job. Modda polisler ve suçlular karşı karşıya geliyor ve tam bir kaos ortamı oluyordu. Suçlular kaçmaya çalışmak yerine haritada belirlenen noktalara ulaşması gerekiyordu. Dördüncü modumuz Weeny Issi Classic Yarışları. Mini Cooper'larla yapılan bu yarışlarda Rocket League tarzı bir oyunun içerisinde oluyorsunuz.

En çok oynanan ve yeni eklenen bu modlar hala GTA Online kullanıcıları için oyun vakitlerini zevkli hale getiriyor. Arkadaşlarınızla girip eğleneceğiniz modlar sadece oyuncular değil yayıncılar tarafından da canlı olarak yayınlanıyor. GTA Online ekibi hala yeni içerikler üretmeye de devam ediyor.





PAYLAŞ