GTA Online İçin Araç ve Mod Güncellemesi Geldi - Haberler - indir.com

GTA Online İçin Araç ve Mod Güncellemesi Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-23 12:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve 2013 yılında piyasaya sürülen GTA V, tazeliğini korumaya devam eden oyunlardan biri.GTA V'i bunca zaman eskimeden ayakta tutan en önemli durumlardan biri, oyuna sürekli getirilen yeni içerikler ve güncellemeler. Kendisini sürekli yenileyen oyundan, oyuncuların sıkılmasına fırsat kalmayınca, GTA V, ilki günki kadar sevilerek oynanmaya devam ediyor. Hala satış listelerinde baş sırada yer alan oyunlardan olan GTA V yeni güncellemesiyle yine gündeme geldi. GTA Online için yeni araç ve mod güncellemesi geldiği haberi verildi.

Çıkışının üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen oyun listelerinde ilk sıralardaki yerini koruyan GTA V, GTA Online'a gelen yeni güncellemesiyle bir kez daha gündeme geldi. Rockstar Games, GTA Online'dan da desteğini çekmeyerek oyuncuların oyunu hala oynuyor olmalarını sağlıyor. Rockstar Games, en son GTA Online'da oyuncular arasında hızıyla bilinen Itali GTB Custom'u  oyunculara sunmuştu. Şimdi son olarak yayınlanan güncelleme ile oyuna yeni bir araç ve Adversary modu da eklendi.

Güncelleme ile alakalı olarak henüz Rockstar Games'ten bir açıklama gelmedi. Fakat GTAOnlineNews ve TezFunz2 Twitter hesapları üzerinden güncellemenin içeriğiyle alakalı paylaşım yaptı. Oyuna eklenen yeni aracın adı; Dewbauchee Specter ve aracın fiyatı da 599 bin dolar olarak paylaşıldı. Araç için talep edilen modifiye ücreti 252 bin dolar. Yayınlanan yeni mod ise Collection Time. Modda 2'den 16'ya kadar oyuncu sayısına destek sağlanıyor. Bu modda öldürdüğünüz her oyuncu için bir puan kazanıyorsunuz. 30 saniye içerisinde en çok puan toplayan karşılaşmanın kazananı oluyor.





PAYLAŞ