GTA Online gizli görev ile daha fazla para kazanmak mümkün - Haberler - indir.com

GTA Online gizli görev ile daha fazla para kazanmak mümkün

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-12 18:34:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Grand Theft Auto yani GTA Online oyunu, oyuncular için artık çok daha eğlenceli ve heyecan verici bir hal alacak gibi gözüküyor. Bu heyecan verici oyun, Amerika sokakları örnek alınarak tasarlanmış olup, oyuncuların belirli görevler doğrultusunda ilerlenmesini gerektiren eşsiz bir dünya sunuyor. Yapılan yenilikler ile beraber oyun, oyuncular için daha eğlenceli bir hale getiriliyor. Yapılan yenilikler ile beraber oyun içerisinde yer alan gizli figürleri ortaya çıkaran oyuncular için özel ödüller verilecek. GTA 5 oyununun çevrimiçi bileşeni olarak karşımıza çıkan GTA Online, oyunculara daha eğlenceli anlar sunmak adına özel içerikler üzerinde çalışıyor. 

Grand Theft Auto oyununun son derece hareketli ve özel suç dünyası üzerine kurulan eşsiz bir dünya sunuyor. Bu heyecan verici dünyanın aksiyonu biraz ara vermek isterseniz, oyunda avcı yönünüzü ortaya çıkaracak ögeleri kullanmaya hazır olun. Oyunun yaptığı yenilikler ile beraber de yapılmak istenen tam olarak budur. Gizli figürleri ortaya çıkarmak için karakterinizin avcı özelliğini kullanarak eşsiz dünyanın seyrini değiştireceksiniz. Şöyleki tam 100 adet figür oyunun haritası üzerinde çeşitli bölgelere gizlenmiş olup, bunlar elbette ki çeşitli ödüllere layık görülüyor. Oyunun haritasını kullanarak gizli olan figürleri bulduğunuzda oyun içi 1.000 dolar ve 1.000 RP kazanacaksınız. Daha sonra ise kazandığınız bu paralar ile güçlendirecek diğer ödüllerden satın alabilirsiniz.

Grand Theft Auto 6, 4 Yıl Sonra ÇıkabilirGrand Theft Auto 6, 4 Yıl Sonra Çıkabilir

Gizli olan figürlerin her birini tarayarak bulduğunuz taktirde kazanacağınız toplam ödül 150.000 dolar ve 150.000 RP şeklinde açıklandı. Tüm bunların yanı sıra aynı zamanda gizli olan 100 figürün tamamını topladığınızda yeni Impotent Rage kostümüne sahip olabileceksiniz. Bu kostüme sahip olmak oyunda ayrıcalık etmenizi sağlayacak. Gelişmiş düzeyde özelliklerin yanı sıra aynı zamanda eşsiz bir aksiyon deneyimi yaşamak için sizde sunulan güçlendiricileri toplayarak ilerleme kat etmeye odaklanın. Şehrin sokaklarında büyüleyici aksiyona odaklanın. 

GTA Online, gizli figürler ile heyecanlandırıyor

GTA 5 oyununun çevrimi seçeneği olarak karşımıza çıkan GTA Online içinde figür arama görevi sonucunda başarı elde ederseniz çeşitli ödüller kazanmaya yönelik hareket edeceksiniz. Figürleri bulma görevine kendi kafanıza göre başlamayacaksınız elbette ki. Söz konusu bu göreve başlamak için Hardcore Comic Store‘un sahibinden bir mesaj almanız gerekiyor. Gelecek olan bu mesaj içerisinde size, birilerinin figürünün çalındığı ve onları bulması gereken bir kişiye ihtiyaç duyulduğu bildirilecek. Bu şekilde figür avcılı sizin için başlamış olacak. Görevi tamamlamak sandığınız kadar da zor olmayacak. Fakat heyecanı ise oldukça fazla olacak. 

Görevi tamamlamakta güçlük çektiğinizde görevi yarıda bırakmanız mümkündür. Elde edilen bilgilere göre bazı oyuncular hızla tüm figürleri toplamayı başarmış ve hatta özel bir harita bile çıkarmış durumdadır. Bu konu hakkında YouTube üzerinde özel videolar bulabileceğiniz gibi aynı zamanda Reddit kullanıcısı tarafından hazırlanan figür haritasının yardımını da alarak keşfe başlayabilirsiniz. Reddit tarafından yapılan bu gönderide sadece harita üzerindeki noktalar işaretlenmekle kalmamış ve figürleri tam olarak nerede bulacağınız hakkında da bilgi edinebilirsiniz. 

 


Rockstar Resmi Sayfasından Duyurdu Grand Theft Auto 5 Premium Edition Geliyor!Rockstar Resmi Sayfasından Duyurdu Grand Theft Auto 5 Premium Edition Geliyor!
Grand Theft Auto IV Şarkılarına Elveda DediGrand Theft Auto IV Şarkılarına Elveda Dedi
Grand Theft Auto IV Sistem GereksinimleriGrand Theft Auto IV Sistem Gereksinimleri

PAYLAŞ