GTA: Liberty City Stories Mobil Platformlara Geliyor - Haberler - indir.com

GTA: Liberty City Stories Mobil Platformlara Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

2005 yılında Rockstar Leeds tarafından geliştirilerek PlayStation Portable, PS2 ve PS3 konsollarına gelen Grand Theft Auto: Liberty City Stories oyunu, aldığımız duyumlara göre bu yılın 4'ncü çeyreğinde mobil platformlarda yayınlanacak.

War Drum Studios tarafından Gainesville tabanlı olarak geliştirilen Grand Theft Auto: Liberty City Stories oyununu iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ve tabletler için geliştireceği söylentileri dolaşmaya başladı. Yayılan haberlere göre yapımına bir ay önce başlanan oyunun piyasaya sürülmesinin 2014 yılının 4'ncü çeyreğini bulacağı düşünülüyor.

GTA:Liberty City Stories

Donanım gereksinimleriyle ilgili resmi bir bilgiye ulaşamadığımız Grand Theft Auto: Liberty City Stories'in, GTA: San Andreas tarzında olacağı ve bunun yanı sıra taşınabilir cihazlar için zenginleştirilmiş özelliklere, bulut kaydetme desteğiyle yerel mobil radyo desteğine sahip olacağı da aldığımız duyumlarda belirtilse de resmi bir açıklama gelene kadar verdiğimiz bilgiler sadece bir söylenti ile kalacaktır.

Grand Theft Auto serisinin diğer versiyonlarını indirmek ve oynamak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ