GTA hayranlarının GTA 6'yı 2021'e kadar oynamayacak olmasının 5 nedeni - Haberler - indir.com

GTA hayranlarının GTA 6'yı 2021'e kadar oynamayacak olmasının 5 nedeni

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 09:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Liste

GTA V sonrasında büyük bir beklenti yaratan GTA 6 henüz piyasaya sunulmadığı gibi 2021 yılına kadar da piyasaya sunulması beklenmiyor. İşte GTA hayranlarının GTA 6'yı 2021'e kadar oynamayacak olmasının 5 nedeni. 

Oyunseverlerin En Çok İstediği Oyun: GTA 6 

GTA 5, 100 Milyon Satışı Geçti!GTA 5, 100 Milyon Satışı Geçti!

Rockstar Games tarafından piyasaya sunulan GTA serisi ilk versiyondan itibaren geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başardı. Elde edilen başarı ile birlikte her yeni versiyonuyla daha da gelişmiş bir şekilde oyuncuların karşısına çıkan oyun serisinde en son GTA V piyasaya sürüldü. GTA V ile birlikte oyun içinde yapılan değişiklikler ve iyileştirmeler oyuncuların büyük beğenisini toplarken tüm bu başarı ile birlikte gözler yeni piyasaya sunulacak GTA 6’ya çevrildi. Fakat beklentiler kısa süre içerisinde oyunun çıkmasına yönelik olsa da gelen bilgiler ve uzmanların görüşleri yeni oyunun 2021 yılına kadar çıkmayacağı yönünde. işte GTA 6'nın 2021 e kadar çıkmayacağını gösteren 5 önemli gerekçe.

1. GTA V’in popüler olması

Oyunların piyasaya yenilenerek yeni versiyonları ile sunulmasının en önemli gerekçesi yeni oyun ile birlikte kazançların sürdürülmesi ve üretici firmanın para kazanması. Şu anda GTA V hala satan ve popüler durumda olan bir oyun. Piyasaya sunulduğu 2013 yılından beri en çok satanlar listesinden düşmeyen GTA V üretici firma için büyük bir kazanç kaynağı. bu nedenle de GTA 6’nın çıkması adına bu satışların düşüşe geçmesi gerekiyor. 

GTA VI nerede geçecek? GTA 6'da başrol bir kadın karakter mi olacak?

2. GTA Online ile başlayan yeni akım

GTA V ile birlikte başlayan online versiyon kullanıcıların büyük bir dikkatini çekmiş durumda. Öyle ki kullanıcılar online versiyon ile birlikte tüm dünya genelinde çok keyifli mücadeleler verebiliyor. GTA V online kullanıcı sayısının ne kadar olduğu bilinmese de GTA online ile birlikte yakalanan bu popülerlik hala bir akım olarak devam ediyor.

3. Red Dead Redemption 2’nin piyasaya sunulması

Red Dead Redemption 2, Rockstar Games'in diğer bir oyunu ve bu oyun son dönemlerde en çok konuşulanlar arasında. Böyle bir dönemde yeni bir oyun çıkarmak, büyük bir handikap olabileceği gibi GTA 6 için uygun bir zamanın olmadığını da net olarak gösteriyor.

4. RDR2, GTA Ve GTA:Online çarpışması

Red Dead Redemption 2, GTA V ve online versiyon göz önünde bulundurulduğunda şu an için üretici firma adına her şey yolunda görünüyor. Bu açıdan işleyen çarkı bozmak, çoğu firma için tercih edilebilecek bir durum değil.

5. PS5 ve Xbox One Henüz Ortada Yok

Şu an için PlayStation 5 ve Xbox One versiyonlarında GTA 5 etkisinin olmaması bu konuda oyun için misyonun tamamlanmadığını gösteriyor. Bu bakımdan yeni oyun için oyuncuların ve seri tutkunlarının biraz daha beklemesi gerekecek.

GTA 6 Tahmini Sistem Gereksinimleri 


GTA Online Haftanın İndirimleriGTA Online Haftanın İndirimleri
GTA 6, PS 5 konsoluna özel olabilirGTA 6, PS 5 konsoluna özel olabilir

GTA V Project RELOAD Modu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ