GTA 6'nın önümüzdeki ay başında çıkacağı beklentisinin sebebi belli oldu - Haberler - indir.com

GTA 6'nın önümüzdeki ay başında çıkacağı beklentisinin sebebi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-20 13:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun severler uzun bir süredir GTA 6 oyununu bekliyorlar. Oyun hakkında birçok söylenti ve gelişme yaşanmaya devam ediyor. Şimdi ise hayranlar tarafından ortaya atılan bir iddiaya göre GTA 6’nın Aralık ayında Sony tarafından gerçekleştirilecek olan bir etkinlik esnasında duyurulabileceği iddia edildi. GTA 5 oyununun benzer bir şekilde duyurulmasından ötürü böyle bir hamlenin gelebileceği olasılığı bulunuyor. Japonya merkezli şirket Sony, 3 Aralık gününde Playstation Ödülleri etkinliğini gerçekleştirecek. Etkinlik kapsamında gündeme dair açıklamalar yapılacakken, 2019 yılında en çok satan Playstation oyununa ise ödül verilecek. Bu etkinliğe az bir zaman kala ortaya oldukça iilginç bir iddia atıldı. Bazı kullanıcılar bu etkinlikte GTA 6’nın gelebileceğine inanıyorlar.

GTA 6 Önümüzdeki Ay Geliyor mu?

Rockstar Games kendi oyun mağazasını hayata geçirdi: GTA San Andreas ücretsizRockstar Games kendi oyun mağazasını hayata geçirdi: GTA San Andreas ücretsiz

Rockstar Games şirketinin GTA 6 üzerinde çalıştığı kesin olarak biliniyor. Ancak oyuna dair herhangi bir detay ve açıklamanın olmadığı da biliniyor. Bu noktada GTA 6’nın yakın zamanda duyurulacağı beklenirken, bunun asıl sebebinin ise GTA 5’in 2013 yılında piyasaya girmiş olması olarak gözüküyor. GTA 5 hala popüler bir oyun olurken kullanıcılar sabırsız bir şekilde GTA 6 ile tanışmak istiyorlar. Rockstar Games şirketi oyunlarını belli dönem aralıkları ile piyasaya sürmeyi tercih ediyor. Oyun severlerin ise bu noktada beklentisi oldukça büyük olurken, GTA 5 piyasaya gireli 6 yıl gibi bir süre oldu diyebiliriz. Bu noktada artık GTA 6’dan detayların ortaya çıkması isteniyor.

Playstation ödülleri etkinliği 2019 yılının son büyük oyun etkinliği olacağı için Rockstar Games’ın böyle bir hamle yapabileceği düşünülüyor. Ancak bu tarih atlanır ise yine gözler 2020’ye çevrilmiş olacak. Öyle ki 2020 yılında yeni bir Playstation ve Xbox konsollarını göreceğiz. Bakalım etkinlik kapsamında oyun hakkında bir detay açıklanacak mı yoksa 2020’ye mi kalacak göreceğiz.


GTA San Andreas’ta yeni dünya rekoruGTA San Andreas’ta yeni dünya rekoru
Rockstar Games GTA 5 indirimi ile tekrar fırsat sunuyorRockstar Games GTA 5 indirimi ile tekrar fırsat sunuyor

PAYLAŞ