GTA 6'nın nerede geçeceği sızdırıldı - Haberler - indir.com

GTA 6'nın nerede geçeceği sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-02 11:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler dijital oyun üreticilerinden olan Rockstar’ın kuşkusuz yıllardır merakla beklenen yeni Grand Theft Auto oyunu, GTA 6 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise oyunun geçeceği harita ve ülke hakkında bazı önemli sızıntılar gerçekleştirildi. Grand Theft Auto 6, uzun bir süredir oyuncuklar tarafından merakla beklenen yapımlar arasında zirvede bulunuyor. Yaklaşık 7 yıl gibi bir süre önce GTA 5 oyunu piyasaya sürülürken, Rockstar ise yeni oyun üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncuların yıllar sonra beklediği bu yeni GTA 6 hakkında beklentiler bir hayli yüksek olurken, oyuna dair sızıntılar da büyük bir heyecanla bekleniyor. Şirket bu süreçte GTA 5 yeniliklerine de devam ederek oyunun güncel kalmasını sağlıyor.

GTA 6’nın geçeceği ülke sızdırıldı

Rockstar Games, GTA 6 için ekibini genişletiyorRockstar Games, GTA 6 için ekibini genişletiyor

GTA 6 için geri sayım başlarken, oyuna dair birçok sızıntıyı da karşımızda görüyoruz. Söylentilerden birisi olarak oyunun geçeceği bölge oldu. Bu zamana kadar oyuna dair 4 farklı harita sızıntısı olmuştu. Bunlardan her biri genel bir haritanın farklı bir bölgesini gösteriyordu. Ancak yaşanan yeni sızıntıya göre GTA 6, Brezilya – Rio De Janeiro’da geçecek. Bu iddia henüz kesin olmazken, Rockstar Games tarafından resmi bir açıklama olmadan kesin konuşmak yanlış olacaktır. Ancak daha öncesinde ise Güney Amerika sızıntıları destekler olurken, doğruluk payının olabileceği de akıllara geliyor.

Bir başka kaynağa göre ise GTA 6 hem ABD hem de Güney Amerika haritalarına sahip olacak. Bu noktada ise bölgesel olarak Rio De Janeiro’yu da görebiliriz.  


GTA 6 haritası sızdırıldıGTA 6 haritası sızdırıldı
GTA 6 çıkış tarihi ile ilgili yeni bilgilerGTA 6 çıkış tarihi ile ilgili yeni bilgiler

PAYLAŞ