GTA 6'nın çıkması daha da uzayabilir - Haberler - indir.com

GTA 6'nın çıkması daha da uzayabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-29 11:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Rockstar Games tarafından geliştirilen GTA serisinin bir sonraki oyunu GTA 6 olacak. Ancak yeni yapılan sızdırmalar ve paylaşılan iddialar, tanıtım tarihinin 2025 yılına sarkacağını gösteriyor.

Oyun dünyasının en popüler oyunlarından ve oyun serilerinden bir tanesi olan GTA, en son 2013 yılında tanıtımı yapılan GTA V ile birlikte büyük bir çıkış yakalamıştı. Özellikle GTA Online versiyonu ile birlikte dünya genelinde milyonlarca oyuncunun yeni bir GTA deneyimi yaşamasını sağlayan Rockstar Games, GTA V ile çıtayı oldukça yükseltmiş ve yeni versiyon için beklentileri arttırmıştı. GTA 6 için son günlerde gündemde yer alan haberler ise oyunu sevenler için çok olumlu gelişmeler içermiyor. 

GTA 6'da kripto para ödülleri olabilirGTA 6'da kripto para ödülleri olabilir

Tom Henderson, GTA 6 için önemli bilgiler sızdırdı!

Yaptığı açıklamaları ve sızdırmaları ile dünyaca ünlü olan Tom Henderson, yaptığı yeni açıklamasında GTA 6 için yaşanan son gelişmeleri aktardı. Tom Anderson tarafından yapılan açıklamalara göre oyunun (çok düşük bir ihtimal olmak üzere) 2024 yılında tanıtılması bekleniyor. Ancak mevcut durum göz önünde bulundurulduğunda, oyunun 2025 yılında tanıtılması çok daha mümkün görünüyor. Şu anda GTA 6 içi stüdyoda çalışmalarını sürdüren Rockstar Games, işleri çok hızlı almadığı gibi çalışanlarının da yoğun bir şekilde çaba göstermesini istemiyor. Her bir ayrıntıyı detaylı bir şekilde işleyerek başarılı bir oyunu piyasaya sunmayı hedefleyen Rockstar Games, üstelik pek çok farklı sürprize de yer verebilir.

Yapılan açıklamalara göre oyun serisinin hayranları için en çok beğenilen haritalardan bir tanesi olan Vice City haritası, GTA 6 ile birlikte yeniden oyuna dönüş yapıyor. Ancak mevcut şehir, güncellenmiş hali ile yer alacak ve çeşitli genişlemeler de eklenecek. Bu bakımdan GTA Vice City oyununu oynayanlar, GTA 6 versiyonu ile birlikte çok daha farklı bir heyecan ve oyun deneyimi elde edecek. Vice City şehrini günümüz modern şehirlerin özellikler ile donatacak olan GTA 6 geliştirici ekibi, böylece daha yeni ve modern bir şehirde GTA 6 hikayesini kurgulayacak. Üstelik GTA 6 ile birlikte online haritalara DLC desteğinin de gelebileceği konuşuluyor. Bu bakımdan GTA 6 çıkışı için birkaç yıl daha beklenmesi gerekse de piyasaya sunulacak olan yeni versiyon, oyuncuların tüm beklentilerini karşılayabilir. 





PAYLAŞ