GTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili sızıntılar doğrulandı - Haberler - indir.com

GTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili sızıntılar doğrulandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-07 10:38:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

GTA 6’nın çıkış tarihiyle ilgili bir süredir gündeme gelen sızıntılar başka bir kaynak tarafından doğrulandı. Peki GTA 6 ne zaman oyuncularla buluşacak?

Yaklaşık beş aydır sık sık sızıntılarla gündeme gelen GTA 6 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından merakla beklenen oyunun çıkış tarihi kesinleşmiş gibi görünüyor. Hatırlarsanız Tom Henderson isimli bir YouTuber, geçtiğimiz haftalarda GTA 6 ile ilgili bazı önemli bilgiler paylaşmıştı. Daha öncesinde Call of Duty ve Battlefield serileriyle ilgili yaptığı paylaşımlarla ünlenen ve son dönemde de Battlefield 2042 ile sızdırdığı bilgilerle de sık sıkm karşımıza çıkan Henderson, GTA 6'nın 2025 senesinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X / S için çıkış yapacağını aktardı.

Korsan GTA V'te mining tehlikesi ortaya çıktıKorsan GTA V'te mining tehlikesi ortaya çıktı

GTA 6'nın çıkması daha da uzayabilir

Hatırlarsanız öncesinde Henderson yaptığı paylaşımda GTA 6'da modern Vice City haritası yer alacağını da söylemişti. Bu konu hakkında Grand Theft Auto oyununu bekleyenleri heyecanlandıracak yeni bir gelişme yaşandı. Bloomberg'in önemli isimlerinden Jason Schreier, resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Henderson'ın iddiasını doğruladı.

Jason Schreier paylaşımında "Tom Henderson'ın oyun hakkında söylediği her şey benim duyduklarımla örtüşüyor" ifadelerini kullandı. Schreier buna ek olarak video oyununun şu anda hala geliştirme aşamasında olduğunu da sözlerine ekledi.

Henderson ve Screier tarafından ortaya atılan iddialar GTA 6'nın çıkış tarihini hakkında bilgi verse de bu açıklamaların oyuncuları hayal kırıklığına uğrattığını söylemek de yanlış olmaz. Keza serinin severleri oyunu daha yakın bir tarihte bekliyordu. Son dönemlerde sızıntıların artması da oyunun her an tanıtılabileceğine dair bir heyecan yaratmıştı. Şimdi ise GTA 6 bekleyenlerin oyunu oynamak için birkaç sene daha beklemesi gerektiği artık netleşti.

Ancak Rockstar Games, konuyla ilgili daha herhangi bir açıklama yapmadı. Dolayısıyla henüz bu iddiaların doğru çıkmama ihtimali de var.

Hatırlarsanız Tom Henderson, geçtiğimiz aylarda GTA VI’da oynanabilir bir erkek karaktere ek olarak oynanabilir bir kadın karakterin olacağını Twitter hesabı üzerinden açıklamıştı. Ancak bu açıklamaların devamı gelmedi. Dolayısıyla oyuna eklenecek karakterler hakkında şuan çok az şey biliniyor.


GTA 6'nın çıkması daha da uzayabilirGTA 6'nın çıkması daha da uzayabilir
GTA Online’da onur yürüyüşü düzenlendiGTA Online’da onur yürüyüşü düzenlendi

PAYLAŞ