GTA 6'da kripto para ödülleri olabilir - Haberler - indir.com

GTA 6'da kripto para ödülleri olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-05 10:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Kullanıcıların karşısında çıktığı 2013 yılından bu yana 140 milyondan daha fazla kopya satarak rekor kırmayı başaran GTA 5'in ardından heyecanla beklenen GTA 6 ile ilgili sıradışı bir iddia ortaya atıldı. 

Oyun sektörü ile ilgili olarak şu an için resmi olarak duyurulmamış bilgiler açıklaması ile bilinen Tom Henderson’ın yazdıklarına göre GTA 6’da sanal para yerine oyun içi kripto para ödülü olabilir. Henderson, oyundaki bazı görevlerin nakit para yerine Bitcoin ile ödüllendirileceğini dile getirdi; "Geçenlerde GTA 6’da bazı görevlerde oyuncuların nakit yerine Bitcoin ile ödüllendirileceğini duydum. Söylenenlere göre borsa özelliği, farklı kripto para birimleri için bir ‘broker’ eklenerek geri getirilecek. Bu doğruysa kripto için çok büyük gelişme."

GTA 6'daki NPC'ler çok daha zeki olacakGTA 6'daki NPC'ler çok daha zeki olacak

Diğer bir açıdan ise Herderson, her ne kadar Bitcoin olarak dile getirilse de GTA'da gerçek marka ve şirketler tarafından kullanılmadıkları için söz konusu para biriminin muhtemel olarak Bitcoin ve Dogecoin gibi popüler kripto paraların bir taklidi olacağın altını çizdi. Henderson, bu bilgiyi güvendiği birinden aldığını belirtti ancak “Daima böyle bilgilere şüpheyle yaklaşın” diye de ekledi. Henderson’ın daha önce Battlefield ve Call of Duty gibi oyunlar ile ilgili vermiş olduğu bilgilerin doğru olup olmadığı düşünüldüğünde GTA 6'yla ilgili olarak bu iddialar güçleniyor. GTA 6 şu an için resmi olarak duyurulmadı. Söz konusu oyunun piyasaya ne zaman sunulacağı bilinmiyor ancak konuyla ilgili son iddialar, 2023 yılının Ekim ayını işaret ediyor. Daha önce, GTA serisinin yeni oyununun 1980'lerde geçeceği iddia edilmişti. Bu durumda oyun içi kripto para ödemeleri ile mümkün olmayabilir ancak Henderson, GTA 6'nun modern dünyada geçeceğini dile getiriyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı veriler bekleniyor. 

 


GTA 6 çıkış tarihi sızdırıldıGTA 6 çıkış tarihi sızdırıldı
Rockstar Games, GTA 6 için ekibini genişletiyorRockstar Games, GTA 6 için ekibini genişletiyor
GTA 6 haritası sızdırıldıGTA 6 haritası sızdırıldı

PAYLAŞ