GTA 6 yerine GTA filmi geliyor! - Haberler - indir.com

GTA 6 yerine GTA filmi geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-22 13:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Kuşkusuz dünyanın en popüler oyun serilerinden birisi olan ve bir marka diyebileceğimiz Grand Theft Auto’nun yeni oyunu yıllardır ve merakla bekleniyor. Oyuncular yeni bir GTA 6 oyunu beklerken, serinin yeni oyundan önce bir GTA filmi ile gelebileceği ortaya çıktı. Oyun dünyasının en heyecan verici yapımlarından ve beklentilerinden olan Grand Theft Auto serisinden en çok beklenen şey serinin yeni oyunu GTA VI diyebiliriz. Ancak hayranlar bu yeni oyun öncesinde GTA filmi ile karşılaşacaklar.

2013 yılında oyunculara sunulan GTA 5, Rockstar Games şirketi için bir para sayma makinesi oldu diyebiliriz. Öyle ki oyun aradan geçen 7 yılın ardından hala en çok satanlar içinde olmayı başarıyor. Ayrıca oyun içi mikro satın alımlar ile de şirket büyük gelirler elde etmeye devam ediyor.

GTA 5 modları nasıl yüklenirGTA 5 modları nasıl yüklenir

Grand Theft Auto filmi geliyor

GTA oyuncuları hala Los Santos sokaklarında gezerek görevleri ile keyifli vakitler geçirmeye devam ediyorlar. Oyunun bu kadar seviyede popüler olmasının GTA VI’nin gelişini geciktirdiğini söyleyen düşünceler de bulunuyor. Ancak bu yeni oyuna dair söylentiler devam ederken, GTA 5 temelli bir film üzerinde çalışmaları olduğu da söyleniyor. We Got This Covered’da yer alan habere göre daha öncesinde Resident Evil 4 yeniden yapımının geliştirme aşamasında olduğunu ve Netflix’in The Witcher: Blood Origin üzerinde çalıştığını söyleyen bir kaynak, şu an projenin erken aşamasında olduğunu ve GTA V’deki olaylara oldukça fazla bağlı olacağını söylüyor.

GTA filminin Franklin, Michael ve Trevor karakterlerinin gerçek hallerini aktaracağı tahmin ediliyor. Bu projeye dair bilinenlerin şuan için bunlar olduğunu söyleyelim. Ancak filmin hikayesinin odak noktasının ne olduğu gibi detaylar henüz bilinmiyor. İlerleyen günlerde filme dair detayların daha da netleşmesi bekleniyor.


Güncel GTA San Andreas hileleri öğrenmeye ne dersiniz?Güncel GTA San Andreas hileleri öğrenmeye ne dersiniz?
Epic Games, GTA 5 satışlarını artırdıEpic Games, GTA 5 satışlarını artırdı

PAYLAŞ