GTA 6, PS 5 konsoluna özel olabilir - Haberler - indir.com

GTA 6, PS 5 konsoluna özel olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-11 18:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Grand Theft Auto serisinin uzun zamandır beklenen yeni oyunu GTA 6’nın, Playstation 5’e özel olarak çıkabileceği öğrenildi.

Grand Theft Auto serisi, Rockstar Games imzası taşıyan, en popüler ve sevilen serilerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Serinin son oyunu GTA 5, 2019’ka birlikte, oyun dünyasındaki 6. yılına girdi ve hala en çok oynanan oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Fakat yine de artık oyuncular, seriye ait yeni bir oyun heyecanı yaşamak istiyorlar. Geçtiğimiz yıl içerisinde de zaman zaman GTA 6’ya dair haberler gündeme geliyordu. Rockstar Games’in, her an GTA 6 duyurusu yapabileceğine dair bazı söylentiler ortaya çıkıyordu. Çıkan son bilgilere bakılırsa, Rockstar Games Xbox Anaconda ve PS 5 platformlarına özel bir oyun geliştiriyor ve bu oyunun GTA 6 olduğu tahmin ediliyor.

GTA 6 ne zaman çıkacak?

GTA 6, PS 5 ve Xbox Anaconda ile eş zamanlı çıkabilir

Rockstar Games, uzun bir süredir oyun dünyasını Red Dead Redemption 2 oyunu ile meşgul ederek, GTA 6 üzerindeki dikkatleri Red Dead Redemption 2’ye aktarmıştı. Red Dead Redemption 2’nin çıkmasıyla birlikte, oyun severlerden yine GTA 6 sesleri duyulmaya başlandı. Şirkete yakın kaynaklardan elde edilen bilgilerde, GTA 6’ya dair yeni sızıntı bilgiler elde edildi. Bu bilgiler, GTA 6’nın PS5 ve Xbox Anaconda platformları için geliştirildiğini iddia ediyor.

PS 5 ve Xbox Anaconda ile birlikte, 2020 yılında Rockstar Games imzalı pek çok oyunun piyasaya sunulacağı ve bunların arasında GTA 6 oyununun da yer aldığı söyleniyor. GearNuke tarafından elde edilen bilgilere bakılırsa, Rockstar Games yeni projeleri için iş ilanlarını yayınlandı. Buradan da anlaşıldığı gibi, Rockstar Games, yeni oyunları için ekibini genişletmeyi ve geliştirmeyi amaçlıyor. Rockstar Games’in bir süredir GTA 6 ile meşgul olduğu bilinen bir konuydu. Bu konuya dair daha öncesinde gündemde birtakım haberler yer almıştı. O nedenle, sızdırılan bu bilgilerin doğru olma ihtimali de yükseliyor. Çünkü, Sony’nin de 2020 yılında PS5’i çıkarmayı planladığı yine daha önce edinilen bilgiler arasında. İlerleyen günlerde konuya dair bir açıklama gelir mi merakla bekleniyor.





PAYLAŞ