GTA 6 Mart ayı içinde duyurulabilir! - Haberler - indir.com

GTA 6 Mart ayı içinde duyurulabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-10 10:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyuncular tarafından uzun süredir beklenen GTA 6 oyunu hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Yılın hiç kuşkusuz beklenen en popüler oyunu olan GTA 6 için yeni gelen sızıntılar heyecanı biraz daha artırıyor. Daha önceki yıllarda Rockstar Games ile alakalı önemli sızıntılar ortaya çıkartan platform “4Chan” tarafından şimdi ise GTA 6 ile alakalı bir paylaşım yapıldı. Paylaşım ile beraber GTA 6’nın tanıtımına yönelik bir tarih gösterilirken, iddialar da bir hayli dikkat çekiyor. Bu iddia ile beraber GTA 6’nın duyurulacağı tarih ortaya atılırken, platformun daha önceki sızıntılardaki başarısı ve güvenilirliği bu sefer sızıntının ciddiliğini gösteriyor. Gelin şimdi söz konusu iddialar ne durumda bakalım.

GTA 6’nın tanıtılacağı tarih ortaya çıktı

GTA 6'nın haritası kurucu ortak tarafından sızdırılmış olabilir!GTA 6'nın haritası kurucu ortak tarafından sızdırılmış olabilir!

GTA oyunları hakkında çeşitli videolar çeken ve 3 milyona yakın takipçiye sahip olan YouTube kanalı “MrBossFTW” aracılığı ile ortaya çıkan bu iddia kaynağı 4Chan, adlı bir forum sitesi. Dünyanın en popüler internet forumlarından olan bu sitede kullanıcılar anonim olarak bilgi paylaşımlarından bulunabiliyorlar. 4Cha, Rocstar Games için de önemli bir yere sahip diyebiliriz. 4Chan’in bir öneme sahip olmasının sebebi ise şirket ile alakalı sızıntıların ilk etapta buradan çıkması olarak yorumlanıyor.

Öyle ki Rockstar Games’in sevilen bir başka serisi olan Red Dead Redemption 2’nin duyurulma tarihi bu site üzerinden ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bu site üzerinden GTA 6’nun duyurulma tarihi ortaya çıktı. Bu durum ise oyun severlerin ve GTA 6 bekleyenlerin bir hayli dikkatini çekti. MrBossFTW’nin bilgilerine göre Rockstar Games, GTA 6 oyununu 25 Mart tarihinde resmi olarak duyuracak. Ortaya bu iddiayı başka bir kaynak bulunmuyor. Yapılan paylaşımla ile beraber Rockstar Games logosu da eklenirken, bu iddianın neye dayanarak olduğu ise bilinmiyor.


GTA 4 yenilendi! Steam'e geri dönüyor!GTA 4 yenilendi! Steam'e geri dönüyor!

PAYLAŞ