GTA 6 ile ilgili iddiaların kaynağı Rockstar Games mi? - Haberler - indir.com

GTA 6 ile ilgili iddiaların kaynağı Rockstar Games mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-05 10:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun severlerin yıllardır bir beklentisi var, oda GTA 6. Efsane oyun serisi GTA’nın yapımcısı olan Rockstar Games tarafından önümüzdeki dönemlerde serinin devamı olarak en yeni oyun GTA 6’nın gelmesi bekleniyor. Dün gerçekleştirilen PlayStation Awards etkinliğinde GTA 6’nın duyurulabileceği söylentileri bulunuyordu. Ancak bu durum gerçekleşmedi ve oyuncuların hayalleri de suya düşmüş oldu. Video oyun sektörünün en önemli isimlerinden olan Rockstar Games, sadece GTA serisi ile değil diğer oyunları ile de piyasayı domine etmeye devam ediyor. Şirketin yeni Grand Theft Auto oyunu üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor.

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

GTA 6 Çıkış Tarihi ve Sistem GereksinimleriGTA 6 Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri

Şirket cephesinden henüz konu ile alakalı net bir açıklama yapılmış değil. Fakat ortaya çıkan sızıntılar doğrultusunda GTA 6 oyununu geliştirilme aşamasında olduğu ifade ediliyor. GTA 6’ya dair bugüne kadar hiçbir açıklama yapılmadı. Ancak eski Rockstar Games çalışanları tarafından çeşitli açıklamalar yapılıyor. Fakat hem açıklamalar hem de söylentiler doğrultusunda henüz elle tutulur somut bir şey bulunmuyor. Serinin son oyununa baktığımız zaman GTA 5, Sony’nin etkinlikleri esnasında duyurulmuştu. Fakat tam aksi olarak yeni GTA 6 oyunun da hiçbir türlü benzeri bir tavır Sony cephesinden göremedik.

Şirketin tamamen konular hakkında sessiz kalması, oyuncuları rahatsız etmeye başlarken, söz konusu iddiaların kaynaklarının Rockstar Games olduğu düşünceleri de oyuncuların akıllarına gelmeye başladı. GTA 6 hakkında henüz birçok beklenti bulunurken, bakalım ilerleyen dönemler neler gösterecek göreceğiz.


GTA 6 yakında geliyor mu?GTA 6 yakında geliyor mu?
GTA 6'nın önümüzdeki ay başında çıkacağı beklentisinin sebebi belli olduGTA 6'nın önümüzdeki ay başında çıkacağı beklentisinin sebebi belli oldu

PAYLAŞ