GTA 6 haritası sızdırıldı - Haberler - indir.com

GTA 6 haritası sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-11 10:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

GTA 6 heyecanı devam ediyor. Daha çıkmadan bir fenomen haline gelen oyunun bir bölümü isimsiz bir kaynak tarafından paylaşıldı. Bugün internete sızan görüntülere göre GTA 6’nın bir bölümü GTA Vice City'deki gibi Miami'de geçebilir.

Bir süredir sızıntılarla gündemden düşmeyen Grand Theft Auto 6 (GTA 6) ilgili önemli bilgiler gelmeye devam ediyor. Hatta hatırlarsanız Rockstar North, geliştirilmekte olan oyun için oyunun içindeki hataları tespit edecek bir eleman arayışı içine girmişti. Oyunu hatasız bir şekilde oyuncularla buluşturmaya çalışan Rockstar Games bunun için büyün bir özen gösteriyor. Daha piyasaya sürülmeden sızıntılarla fenomen olmayı başara GTA 6 ile ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı. Bugün oyuna dair bir harita isimsiz bir kaynak tarafından internete sızdırıldı.

GTA 6'dan Rio de Janerio gerçekçi haritasıGTA 6'dan Rio de Janerio gerçekçi haritası

Bugüne dek GTA 6 ile ilgili gelen sızıntıların bir çocuğu yeni oyunun Vice City, yani Miami'de geçeceğini belirtiyordu. Bu sızıntılarla birlikte pek çok oyuncu da bu iddiayı benimsemiş ve Miami’de geçecek bir GTA 6 bekleyişi içine girmişti. Bugün internete sızdırılan görüntüler ise bu iddiaları doğrular nitelikte. Haritanın kuzeydoğusunda Vice City haritası açıkça resmedilmiş.

Rockstar Games, GTA 6 için ekibini genişletiyor

 

Yukarıda paylaşılan görsele dikkatli bir şekilde baktığımızda alanın büyük bir bölümünde ağaçlar ve yeşillikler dolu bir alan olduğunu görüyoruz.

Ama kuzeybatı ve kuzeydoğuda yer alan yerleşim yerleri oyunun yoğunluklu olarak bu bölgelerde geçeceğini gösteriyor. Ve haritaya dikkatli bir şekilde baktığımızda kuzeydoğuda bulunan ve bir köprüyle birbirlerine bağlanmış bölgeler olduğunu görüyoruz. Haritanın bu bölümü GTA Vice City'nin haritasıyla çok benziyor. Ancak ne yazık ki henüz bu bilgiyi doğrulamanın bir yolu yok.

Paylaşılan bu görüntüler karşısında bazı oyuncuların çok mutlu olduğu da bir gerçek. Uzun zaman sonra oyunun Miami’de geçmesi özellikle Vice City severleri mutlu etmiş gibi görünüyor. Ancak bazı oyuncular da haritanın daha çok Just Cause haritasına benzediğini savunuyor. Bazı oyuncular da paylaşılan görüntünün çok bulanık olduğunu ve bu haritada bir şeylerin eksik olduğunu belirtiyor. Kısaca yeni görseller kafaları iyice karıştırmış gibi görünüyor. GTA 6’nın nerede geçeceğini öğrenmek için Rockstar Games’den gelecek açıklamayı beklememiz gerekecek gibi duruyor.


GTA 6'daki NPC'ler çok daha zeki olacakGTA 6'daki NPC'ler çok daha zeki olacak
GTA 6 çıkış tarihi sızdırıldıGTA 6 çıkış tarihi sızdırıldı

PAYLAŞ