GTA 6 hakkında yeni bilgiler sızdırıldı - Haberler - indir.com

GTA 6 hakkında yeni bilgiler sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-31 14:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Yılın ve hatta uzun bir süredir merakla beklenen tek bir oyunu bulunuyor, GTA 6. Rockstar Games’ın uzun yıllardır piyasada GTA 5 oyunu bulurken, oyunculardan serisinin yeni oyunu büyük bir heyecanla bekleniyor. Oyuna dair birçok sızıntı ve söylenti bulurken, şimdi ise oldukça güçlü bir GTA 6 sızıntısı gerçekleştirildi. Öyle ki Red Dead Redeption 2 ve GTA 6’nın yazılım testlerinde çalıştığını iddia eden bir kişi tarafından GTA 6 hakkında önemli açıklamalar yapıldı. Reddit üzerinde paylaşılan bu açıklamalar doğrultusunda GTA 6 hakkında önemli iddialar bulunuyor.

2019 yılı oyun dünyasında en çok konuşulan şirketlerden birisi Rockstar Games oldu. Oyuncular tarafından yeni GTA oyunun gelebileceği beklendi ancak beklenen olmadı. Öyle ki şirket GTA oyunları arasında yapmış olduğu zaman aralığını GTA 5’te çoktan doldurmuştu. Ancak beklenen oyun tanıtımı gelmedi ve GTA 6 duyurusu gerçekleşmedi. Şirketin GTA 6 üzerinde çalışmaları olduğu kesin olarak biliniyor. Birçok detay ortaya çıkarken bu detayların çoğunu asılsız olduğu belli oldu. Ancak bugün ortaya atılan bazı iddialar ise oldukça güçlü bir sızıntı haline gelmiş durumda.

GTA 6 ile ilgili iddiaların kaynağı Rockstar Games mi?GTA 6 ile ilgili iddiaların kaynağı Rockstar Games mi?

GTA 6 Hakkında Güçlü ve Önemli Sızıntı Geldi

Bu yeni iddiaların kaynağı Reddit tarafından gelirken, bir kullanıcı GTA 6’nın yazılımsal testlerinde çalıştığını söyledi. Bu açıklamalar ise Reddit moderatörleri tarafından silinirken, konu hakkında bir açıklama yapmadılar. Gelin şimdi söz konusu bu iddialar neler detayları ile beraber bakalım.

GTA 6’da 2 devasa şehir olacak

Bildiğiniz üzere GTA 5’te büyük bir harita bulunuyor. Ancak söz konusu yeni iddialara göre GTA 6’da yer alacak olan harita çok daha büyük olacak. GTA 5’in haritası GTA 6’ya oranla bir okulun oyun bahçesi olarak nitelendiriliyor. Bu durumda GTA 6’nın devasa bir haritaya sahip olacağını karşımıza çıkartıyor. İddialara göre GTA 6’da iki büyük şehir ve bu şehirlerde yer alan 3 bölge yer alacak. Şehirlerden birsinin Carcer City olarak adlandırılacağı belirtilirken diğer şehir ise Vice City olacağı söyleniyor. Diğer yandan Carcer City’nin bir metropol şehri olacağından ve kaybolmanın bile mümkün olabileceğinden bahsediliyor. Ayrıca Reddit kullanıcısına göre şehirde ABD’nin ikonik tarihi yerlerinin de olacağı ve şehrin ilgi çekici bir bölge olacağını ifade ediyor.

İddialara göre GTA 6’da yer alacak olan bu büyük harita ayrıca iklimsel koşullara da sahip olacak. Oyunun belli bölgelerinde kış günü yaşanırken, haritanın başak tarafında güneşli bir hava görebileceğiz.

Birden fazla karakter bulunacak

GTA 5 ile beraber ilk defa çoklu karakter görmüştük ve oyuncular görevlerde 3 karakteri de kullanabiliyorlardı. Kaynağa göre ise GTA 6’da da benzer bir sistem olacak ancak karakterlerden ikisi kardeş olabileceği iddia ediliyor. GTA 6’da birden fazla karakter olacağı söylenirken, kardeşlerden birisinin gizli polis olacağı iddia ediliyor.


Kemerlerinizi bağlayın! Rockstar Games, GTA 6'yı bu hafta duyurabilirKemerlerinizi bağlayın! Rockstar Games, GTA 6'yı bu hafta duyurabilir
GTA 5 yeni bir rekor daha!GTA 5 yeni bir rekor daha!

PAYLAŞ