GTA 6 Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri - Haberler - indir.com

GTA 6 Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-03 12:02:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Geçmişten bugüne popülerliğini halen devam ettiren GTA oyununun devam serisi olan GTA 6 ile ilgili son zamanlarda sıkça gündeme gelen çeşitli soru işaretleri vardır. Konu ile ilgili Rockstar Games bünyesinde çalışanlar tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda çeşitli yanıtlar aramaya çalıştık. Grand Theft Auto serisi, şimdiye kadar üretilmiş olan en köklü oyunlardan biridir. Rockstar Games stüdyosu, GTA oyununu 1997 yılından beri hayatımızda yer alan en popüler oyunlardan biridir. Oyunun ilk serisi ile son serisi arasında dağlar kadar fark olduğunu da unutmamak gerekiyor. 

Grand Theft Auto 3 serisinden bugüne kadar oyunların her bir hikayesi oyuncular tarafından adeta benimsendi ve oyun karakterleri gerçekmiş gibi görüldü. 2013 yılında piyasaya sürülen Grand Theft Auto son oyunu yani GTA 5 hayatımıza dahil oldu. Piyasaya girmesinden 6 yıl geçmesine rağmen bu oyun halen popüler olup oyuncuların tercih ettiği en iyi yapımlardan biridir. Fakat GTA 6 ile karşı karşıya gelmenin zamanı geldi. 

GTA hayranlarının GTA 6'yı 2021'e kadar oynamayacak olmasının 5 nedeniGTA hayranlarının GTA 6'yı 2021'e kadar oynamayacak olmasının 5 nedeni

GTA 6 hakkında elde edilen bilgiler

Grand Theft Auto 6 adlı serinin çıkış tarihi hakkında henüz kesin bir bilgi yoktur. Yapılan açıklamalar doğrultusunda tahmini bir tarih doğrultusunda hareket edeceğiz. Rockstar Games, GTA hayranlarının heyecanını iyiden iyiye artırmak adına yeni ögeler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bununla beraber aynı zamanda oyun analisti görevi yapan Michael Pachter, Red Dead Redemption ile Red Dead Redemption 2 arasında geçen zamanın 8 yıl olduğunu belirterek gözlerin 2021 yılına dikilmesini sağladı. 

GTA 5 oyunu piyasaya sürüldüğü anda oyuncuları zaman zaman zorlayacak sistem gereksinimleri istiyordu. Hatta bu durum o kadar büyük ki bir ara sistem gereksinimleri konusu espri konusu haline geldi ve oyunun kaldıracağı yönünde sohbetler geçti. GTA 6'nın da sistem gereksinimlerinin üst düzey olması ve ardından bu tarz bir muhabbetin yaşanması bekleniyor. Yeni özelliklerin yanı sıra GTA 6 oyununda, son zamanların en popüler teknolojisi sanal ve artırılmış gerçeklik içeriklerinin de oyunda yer alması bekleniyor. Fakat şirketim, sınırlı sayıda artırılmış gerçeklik platformu olması sebebiyle sistem gereksinimlerini artırıp artırmayacağı ise muamma olan bir durumdur. 

GTA 6 hangi platformlarda yer alacak?

Rockstar Games, GTA 5 ve GTA 4 adlı oyunların ilk olarak konsolların ardından piyasada da yerini aldı. Sony ve Microsoft şirketlerinin yeni konsollar üzerinde çalışıyor olması GTA 6'nın da bu konsollar ile sunulacağını akıllara getiriyor. Şöyle ki PlayStation 5 ve yeni Xbox ürünleri için öncelikli bir oyun ile karşılaşmamızda beklenen durumlar arasında. GTA 6'nın bilgisayar sürümü için maalesef biraz daha beklememiz gerekecek gibi gözüküyor. 

GTA 6'nın haritasının içerikleri nasıl olacak?

Rockstar Games stüdyosunun, oyuncuların beğenisine sunmuş olduğu yeni GTA oyununda, oyun haritasının biraz daha geniş bir alanı kapladığını görebiliyoruz. Çalışanlar tarafından yapılan açıklamalara göre GTA 6'da olabildiğince en gerçekçi haritalar ile karşı karşıya geleceğiz. Hatta oyun üzerinde çalışanlar, harita hazırlarken ilham olması adına gerçek mekanlarda vakit geçirerek deneyimlerini oyuna aktarmayı denediler. 

 


GTA 6, PS 5 konsoluna özel olabilirGTA 6, PS 5 konsoluna özel olabilir
GTA VI İçin Heyecanlandıran AçıklamaGTA VI İçin Heyecanlandıran Açıklama
GTA 6 İçin Önemli Gelişme!GTA 6 İçin Önemli Gelişme!

PAYLAŞ