GTA 6 çıkış tarihi sızdırıldı - Haberler - indir.com

GTA 6 çıkış tarihi sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-09 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz günler içerisinde gündeme gelen şüpheli sızıntılara göre GTA 6, Miami’de geçecek ve Ekim 2023’te resmi olarak konsollar için sunulacak. Reddit üzerinden yapılan paylaşımdan elde edilen bilgilere göre yeni GTA oyunu, Red Dead Redemption 2'ye benzer bir şekilde açık dünyaya sahip olacaklar. İlginç bir şekilde ise söz konusu bu sızıntının çoğu geçmişte ortaya çıkan bazı söylentiler de içeriyor. Örnek vermek gerekirse, yeni oyunun açık dünyası biraz daha küçük fakat daha yoğun bir içerikle gelecek. 

GTA 6 hakkında ortaya çıkan bilgiler

Konuyla ilgili olarak paylaşılan sızıntılara göre GTA 6, çok daha gelişmiş bir yapay zeka sistemine sahip olacak. Bununla beraber, daha küçük ancak içerik ve etkileşimi daha fazla olan bir harita olacak. Konuyla ilgili bazı söylentiler, oyunun gelecek yıl piyasaya sürüleceğini rahmin ediyordu. Ancak bu sızıntılar ile beraber GTA 6'NIN 2023 yılının Ekim ayı içerisinde çıkma ihtimali de ortaya çıktı. Bu verilerin sadece bir sızıntı şeklinde olduğunu unutmamak gerekir. Ancak bu kaynakların doğru olması halinde GTA 6 için bir süre daha beklemek gerekecek. Şirketin bir yandan Red Dead Redemption'un remake versiyonu üzerinde çalışmalar yaptığı düşünüldüğünde ise bu sızıntı kulağa oldukça mantıklı geliyor.

GTA 6 Mart ayı içinde duyurulabilir!GTA 6 Mart ayı içinde duyurulabilir!

Bu bilgilerin haricinde ise sızıntılara göre GTA oyunu öncelikli olarak konsollarda yerini alacak. Daha sonrasında ise sırası ile PC versiyonu ve online modu ile çıkış yapacak. Şu an için bunlardan farklı bir bilgi maalesef bulunmuyor. Rockstar, yeni nesil oyun konsolları için GTA 5'e güncelleme getirmeye hazırlanıyor. Aynı zamanda online oyunlarına da yeni eklentiler getirmek için çaba harcanıyor. Bu sebeple GTA 6’nın yakın bir zamanda sunulmayacak olması gayet normaldir. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilgi gelmesi bekleniyor. 


GTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili ilginç gelişmeGTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili ilginç gelişme
GTA 6 yerine GTA filmi geliyor!GTA 6 yerine GTA filmi geliyor!
GTA 6'dan Rio de Janerio gerçekçi haritasıGTA 6'dan Rio de Janerio gerçekçi haritası

PAYLAŞ