GTA 6 çıkış tarihi ile ilgili yeni bilgiler - Haberler - indir.com

GTA 6 çıkış tarihi ile ilgili yeni bilgiler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-19 15:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

GTA 6 oyununun çıkış tarihi ile ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya başladı. Oyun dünyasında bir takım değişikliklerin yaşanmasına sebep olan Rockstar yapımı serinin son oyunu bu yıl da sunulmayacak gibi gözüküyor. Öyle ki Rockstar şirketinin esas sahibi olan Take Two, yeni bir finansal rapor yayımladı. Hissedarlar için paylaşılan bu rapor ile beraber firmanın bu yıl çıkarmayı düşündüğü oyunlarda belli oldu. İsmi henüz belirlenmemiş olsa da şirket 2021 yılı içerisinde iki yeni devam niteliğinde oyun çıkacak. Bu oyunlardan herhangi biri ne yazık ki GTA 6 değildir. 

GTA 6 bu yıl da gelmiyor

Oyun dünyasının önemli yapımları arasında yer alan GTA serileri halen popülerliğini devam ettiriyor. 15 adet oyundan oluşan bu oyun serisi, oyun dünyasına kazandıkları ile beraber hep dikkat çekmeyi başaran isimler arasında oldu. İlk günden bu yana beklentileri artırarak devam eden oyun serisinin yeni üyesi gelmek için bekletmeye devam ediyor. 2013 yılında GTA 5'i oyuncuların beğenisine sunan şirket, GTA 6 için henüz bir açıklamada bulunmadı. Hatta firma oyunu ikinci kez yeni nesle uygun hale getirmek için çalışıyor. PC'ler de dahil olmak üzere PlayStation 3/4/5, Xbox 360/One/Series X/S için sunulan GTA V için de her geçen gün yeni güncellemeler sunuluyor. Fakat hemen hemen her yıl yeni iddiaların ortaya çıktığı GTA 6 halen kendini göstermiyor. 

GTA 6 yerine GTA filmi geliyor!GTA 6 yerine GTA filmi geliyor!

GTA V Enhanced sürümü yılın ikinci kısmında sunulabilir

Her ne kadar GTA 6 ile ilgili herhangi bir haber ortaya çıkmış olsa da, GTA V ve online ile ilgili kritik bilgiler de gelmeye başladı. 2013 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan oyun, hala aktif oyuncu sayılarında üst sıralarda yer almayı başarıyor. Özellikle de Online kısmı için sunulan güncellemeler ile oyun sürekli akıcı bir hale getiriliyor. Durum böyle olunca da Rockstar firması da buradaki gelirini kaybetmek istemiyor. Şirket bu yılın ikinci yarısında söz konusu bu oyunun yeni nesil sürümünü oyuncuların beğenisine sunacak gibi gözüküyor. Bunun yanı sıra bu sürümün yeni bir oyun olarak adlandırılmadığını da belirtmek gerekir. Öyle ki Rockstar‘a göre Enhanced Edition sadece bir güncelleme olarak sunulacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsolları için sunulacak olan bu sürüm ile beraber firma da oyundan gelir elde etmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Aynı zamanda GTA Online'da yine içerisinde yer alan yılın ikinci yarısında GTA V'ten ayrılacak gibi gözüküyor. Şirket Red Dead Redemption 2'de yapmış olduğu gibi ana oyunla Online modu ayırmak istiyor. Online modu daha uygun bir  fiyata satmak isteyen oyun devi bu sayede kullanıcılara ana oyuna sahip olma zorunluluğu getirmiyor. Şu ana kadar 40'tan fazla güncellemenin sunulduğu GTA Online, bir süre daha oyun dünyasının merkezinde yer alacak gibi gözüküyor. 2023 ile 2024 yıllarına kadar toplamda 19 yeni oyun çıkarmak isteyen Take Two, GTA 6 içinde yer alıyor. 

 


GTA 6'dan Rio de Janerio gerçekçi haritasıGTA 6'dan Rio de Janerio gerçekçi haritası
GTA 6'daki NPC'ler çok daha zeki olacakGTA 6'daki NPC'ler çok daha zeki olacak
GTA 6 çıkış tarihi sızdırıldıGTA 6 çıkış tarihi sızdırıldı

PAYLAŞ