GTA 5'te Recep İvedik Çılgınlığına Hazır Olun! - Haberler - indir.com

GTA 5'te Recep İvedik Çılgınlığına Hazır Olun!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-28 13:00:04
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Oyun dünyasının sevilen oyunu GTA 5 için geliştirmeler ve yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Şimdi de özellikle ülkemizdeki GTA 5 tutkunlarının çok sevineceği bir özellik, Recep İvedik modu geliştirildi.

Sinema dünyasının agresifliği, kompleksliği ve dobralığı ile gönülleri fethetmiş sevilen oyuncusu Şahan Gökbakar namı diğer Recep İvedik, dünyanın en popüler oyun serisi GTA'nın son üyesi GTA 5'te sizlerle.

Huzurlu ve son derece sakin Los Santos şehrini, maceraları ile altını üstüne getiren Recep İvedik, oyun severlerin diğer karakterler gibi yönetebileceği, dilediği yerde aklına gelen çılgınlıkları yaptırabileceği bir modda karşımıza çıkıyor.

Ruslanman123 isimli bu mod sayesinde Recep İvedik'in ile Los Santos sokaklarında kavgalarına, alt üst ettiği çılgın entrikalarına şahit olacağız. 

Aşağıda yer alan tanıtım videsounda da gördüğünüz gibi filmlerde Recep İvedik karakteri ile bütünleşmiş araba da oyuna dahil edilmiş. Şimdiye kadar oynadığınız GTA 5'i bir kenara bırakın, entrikalarla ve kompleksli davranışlarla ama bir o kadar da eğlence dolu yepyeni bir GTA 5 çılgınlığına atılın.

GTA 5 Recep İvedik Modu Tanıtım Videosu





PAYLAŞ