GTA 5'in PS5 ve Xbox Series X versiyonu bu yıl yayınlanacak - Haberler - indir.com

GTA 5'in PS5 ve Xbox Series X versiyonu bu yıl yayınlanacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-05 23:01:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Yılların gerek konsol gerekse bilgisayar için popüler yapımı olan GTA 5’in PS5 ve Xbox Series X versiyonları bu yıl yayınlanacak. Take-Two CEO’su yeni nesil GTA 5’in basit bir porttan çok daha fazlasına sahip olacağını belirtiyor. Rockstar Games’in sahibi olan Take-Two Interactive, GTA 5 oyununu yeni nesil versiyonu hakkında bazı açıklamalar gerçekleştirdi. Şirket CEO’su Strauss Zelnick, oyunun hem PS5 hem de Xbox Series X için basit bir porttan çok daha fazlasını içereceğini belirtiyor. Morgan Stanley TEchnology ise Medya – Telekom Konferansı’nda konuşan Zelnick, bu proje hakkındaki bir soruya şu şekilde yanıt verdi;

"Remaster'lar her zaman bizim stratejimizin bir parçası oldu. Ancak biz rakiplerimize göre daha farklı bir yol izliyoruz. Sadece port etmek bizim işimiz değil. Bu işe gerçekten zaman ayırıp yapabileceğimizin en iyisini sunmak, oyunun yeni teknoloji üzerinde farklı hissettirmesini istiyoruz."

GTA ile tanınan Rockstar Games yeni nesil oyun açıklaması yaptıGTA ile tanınan Rockstar Games yeni nesil oyun açıklaması yaptı

GTA 5’in Xbox Series X ve PS5 sürümü dikkat çekecek

Yaptığı açıklamasında sözlerine GTA 5 hakkında devam eden Zelnick, "GTA 5 şimdi üçüncü jenerasyonuna doğru gidiyor. Yayınlandığında standartları belirleyen bir oyun olmuştu. İkinci jenerasyonda da yine standartları belirlemeye devam etti. Grand Theft Auto'nun yeni nesilde neler sunacağını da yakında göreceğiz. Elbette Rockstar'ın müthiş bir deneyim sunacağı konusunda güvenim tam, ancak bu müthiş deneyimi basit bir portla elde etmeniz mümkün değil." 

GTA 5’in baktığımız zaman yeni nesil versiyonu 2021’in ikinci yarısında oyunculara sunulacak. Yeni nesil güncellemenin PS5 kullanıcılarına ücretsiz sunulabileceği söylenirken, henüz resmi bir açıklamanın olmadığını belirtelim.


GTA 6'daki NPC'ler çok daha zeki olacakGTA 6'daki NPC'ler çok daha zeki olacak
GTA 6 çıkış tarihi sızdırıldıGTA 6 çıkış tarihi sızdırıldı

PAYLAŞ