GTA 5'in PlayStation 5'e geleceği tarih açıklandı - Haberler - indir.com

GTA 5'in PlayStation 5'e geleceği tarih açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-10 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler oyun şirketi Rockstar Games’in göndermiş olduğu bir e-posta içeriğinde Future of Gaming etkinliği kapsamında duyurulmuş olan GTA 5’in özel PS5 sürümünün ne zaman çıkacağı belli oluyor. Söz konusu bu e-posta kapsamında PS5 kullanıcıları gelişmiş grafiklere sahip GTA 5 oyununa yılın ikinci yarısında sahip olabilecekler. Sony’nin PlayStation 5 için gerçekleştirmiş olduğu Future of Gaming etkinliğinde yer alan Rockstar Games, 2013 yılında piyasaya sürülmüş olan ve hale popülerliğini sürdüren GTA 5’in PlayStation 5’e geleceğini açıklamıştı. Bu özel sürüm ile beraber daha gelişmiş grafiklere sahip olacak bu oyun yeni konsolda, yepyeni bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Şimdi ise GTA 5’in PlayStation 5 için geleceği tarih belli olmuş durumda.

GTA 5’in PlayStation 5 özel sürümü ile alakalı detaylar Rockstar Games’in gönderdiği bir e-posta aracılığı ile gün yüzüne çıkıyor. Şirketin gönderdiği bu e-postada yeni nesil konsolda yer alacak olan GTA 5 ile alakalı bir kampanyadan bahsediliyor. Ancak bu kampanyalar ile beraber sürümün ne zaman piyasaya gireceği de belli oluyor.

GTA 6'daki NPC'ler çok daha zeki olacakGTA 6'daki NPC'ler çok daha zeki olacak

GTA 5’in PlayStation 5 sürümü yılın ikinci yarısında geliyor

Gönderilen e-posta’ya göre GTA 5 oyunu 2021 yılının ikinci yarısında PlayStation 5 için gelecek. Şirket 1 Nisan 2021 tarihi itibariyle bu özel sürüm için kampanya başlatacak. Bu kampanya kapsamında PlayStation Plus aboneleri, aylık 1 milyon dolar oyun parası kazanacaklar. Özel eşyalara sahip olabilecekleri çeşitli avantajlarda yakalayacaklar. Kampanya oyunun PlayStation 5 sürümü yayınlanana kadar devam edecek. Gönderilen e-posta kapsamında GTA 5 özel sürümün çıkış tarihi olarak ay ve gün şeklinde belli olmuş değil. Ancak oyunun çıkışına 3 aydan az bir süre kaırken, yakın zamanda GTA 5’in PlayStation 5 fragmanının yayınlanması bekleniyor.


GTA 6 çıkış tarihi sızdırıldıGTA 6 çıkış tarihi sızdırıldı
GTA 5'in PS5 ve Xbox Series X versiyonu bu yıl yayınlanacakGTA 5'in PS5 ve Xbox Series X versiyonu bu yıl yayınlanacak

PAYLAŞ