GTA 5'in PC Sürümü Ön Yüklemeye Açıldı! - Haberler - indir.com

GTA 5'in PC Sürümü Ön Yüklemeye Açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-08 11:30:07
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Rockstar Games'in merakla beklenen oyunu GTA 5'i ön sipariş verenlere bir müjdemiz var. 14 Nisan'da PC kullanıcılarına sunulacak olan GTA V'in PC sürümü ön yüklemeye açıldı.

Bugüne kadar defalarca ertelenen Grand Theft Auto 5'in PC sürümü nihayet bugün itibariyle Steam'de ön yüklemeye açıldı. Oyunu Steam'den ön siparişl veren kullanıcılar yaklaşık 59 GB boyutundaki GTA 5'i bilgisayarlarına indirmeye başlayabilecekler. Ancak oyunu indiren oyuncuların, oyunu oynayabilmeleri için 14 Nisan tarihini beklemeleri gerekiyor.

GTA 5 PC Torrent'e Düştü!

Öte yandan oyunları kırarak piyasaya süren Skidrow sitesi GTA 5 PC'yi daha ön yüklemeye açılmadan Torrent'e yüklemeye başladı bile. Skidrow sitesinde paylaşılan bir bilgiye göre; GTA 5 PC Torrent'e yükleniyor ve GTA 5 PC Crack dosyasının da çok yakında oyunculara sunulacağı bilgisine yer veriliyor.

Torrent Tuzağına Düşmeyin!

Torrent'teki oyunlar genelde zararlı yazılımlar barındırabildiği gibi sahte sonuçlar da sunabiliyor. Şu an Torrent platformlarında 'GTA 5 PC Sürümü' adı altında pek çok kurulum dosyası yer alıyor, ancak bunların hiçbirisi GTA 5 PC'nin gerçeği değil. Bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ediyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Rockstar Games, GTA 5 PC'nin korsan oynanmasının mümkün olmayacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından tüm gözler şimdi Skidrow'a çevrildi. Zira ekibin GTA 5'in güvenliklerini aşıp aşamayacağı merak konusu.

GTAV PC'yi oynayabilmeniz için gerekli olan sistem gereksinimlerini GTA 5 PC Sistem Gereksinimleri bağlantısında görebilirsiniz.





PAYLAŞ