GTA 5 yenilenmiş versiyonuyla 2021'de PlayStation 5'e geliyor - Haberler - indir.com

GTA 5 yenilenmiş versiyonuyla 2021'de PlayStation 5'e geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-12 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Uzun bir süredir beklenen PlayStation 5 lansmanı nihayet dün akşam saatlerinde gerçekleştirildi. Lansman esnasında sadece yeni konsola dair bilgiler değil, konsol ile beraber gelecek olan oyunlarda belli oldu. Sony’nin yeni oyun konsolu PlayStation 5 için gerçekleştirilen etkinlik oyuncuların sevdiği bir oyun ile başladı. Buna göre kullanıcıların karşısına Grand Theft Auto V yani GTA 5 oyunu ile etkinlik başladı. Oyunun genişletilmiş ve geliştirilmiş versiyonu PlayStation 5 için 2021 yılında konsola geliyor.

Şuana kadar baktığımız zaman 130 milyondan fazla satan oyun, Los Santos şehrinde vakit geçirmeyi seven oyuncuların bir numaralı haline gelmiş durumda. Oyunun daha gelişmiş versiyonu ise 2021 yılının ikinci yarısında oyuncular ile buluşacak.

GTA V'in sistem gereksinimleri nedir?GTA V'in sistem gereksinimleri nedir?

Yeni konsola yenilenmiş GTA geliyor

GTA 5 oyunu yeni konsolda birçok yeni özellik ile de beraber gelecek. Bu noktada konsolun gelişmiş özelliklerinden oyun faydalanmış olacak. GTA V bu noktada daha gelişmiş ve daha iyi reaksiyon verebilen bir yapıya sahip olacak. GTA Online’ın dünya üzerinde büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olduğu açık bir şekilde biliniyor. Bu versiyonda yine PlayStation 5’de var olmaya devam edecek. Diğer yandan oyunun PlayStation 5’e özel versiyonu ile beraber ilk 3 ay boyunca ücretsiz olarak verileceğini belirtelim.

Grand Theft Auto V oyununu PlayStation 4’te oynayan tüm PlayStation Plus üyeler, bugünden itibaren oyun çıkana kadar her ay ücretsiz 1 milyon dolar oyun için para ile ödüllendirilecekler. Bu miktar ise her ay oyuncuların girişten sonraki 72 saat içerisinde Maze Bank hesaplarına yatırılacak. Yılın merakla beklenen oyun konsolu PlayStation 5 modeli sadece sunacağı donanım ve teknolojik özellikler ile değil, yeni nesil oyunları ile de merakla bekleniyor. Konsolun 2020 yılı sonlarına doğru satışta olması bekleniyor.


GTA Online serverları, Epic'in kampanyasına dayanamadıGTA Online serverları, Epic'in kampanyasına dayanamadı
GTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili ilginç gelişmeGTA 6'nın çıkış tarihiyle ilgili ilginç gelişme

PAYLAŞ