GTA 5 yeni bir rekor daha! - Haberler - indir.com

GTA 5 yeni bir rekor daha!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-30 18:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler konsol ve bilgisayar oyunu olan GTA 5, aradan 6 yıl geçmesine rağmen hala popüler oyunlar arasında yer alıyor. Aradan yıllar geçse de hala vazgeçilmez oyunlar arasında yer alan GTA 5, dijital satış listelerinde zirvede olmaya devam ediyor. Kutulu oyunlar tarafında ise FIFA 20’nin en çok satan oyun olduğunu görüyoruz. Orta Doğu, Avrupa, Afrika ve Avustralya’da haftanın en çok satan oyunları listesi güncellendi. Listede GTA 5, geçtiğimiz haftanın dijital olarak en fazla satan oyunu olmayı başardı. Yılların vazgeçilmez oyunu, geçtiğimiz haftanın lideri olan FIFA 20’yi geçerek zirveye oturdu.

Dijital oyun satışlarında ise Capcom, Sony, EA, Ubisoft, Warner Bros, Blizzard ve Activision gibi şirketlerin AAA oyunları baz alındı. Kutulu sürümlerde FIFA 20, Avrupa ülkelerindeki zirveye yerleşti. EA’nın bu başarılı futbol oyunu ayrıca Avrupa’da en fazla satan kutulu oyun da oldu. Kutu ve dijital oyunların toplu bakıldığında ise zirvede yine FIFA 20 yer aldı. GTA 5 toplam satışlarda ise dördüncü sırada yer aldı. FIFA 20’nin arkasında ise sırayla Call of Duty: Modern Warfare ve Stars Wars Jedi: Fallen Order bulunuyor. Nintendo Switch oyunları dijital oyunların aksine damga vurmayı başardı.

Bu Teknoloji ile Mobilden GTA 5 OynayabileceksinizBu Teknoloji ile Mobilden GTA 5 Oynayabileceksiniz

Avrupa’da dijital ve kutulu olarak en fazla satan 10 oyun

  1. FIFA 20
  2. Call of Duty: Modern Warfare
  3. Star Wars Jedi: Fallen Order
  4. Grand Theft Auto V
  5. Luigi's Mansion 3
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Just Dance 2020
  8. Pokemon Sword
  9. Red Dead Redemption 2
  10. Mario and Sonic at the Olympic Games: Tokyo 2020

Yeni oyunlar sonbahara doğru hareketlendiği için eski oyunlarda hareketlenmeler gözüküyor. Bakalım yeni yıl ile beraber bizleri hangi oyunlar bekleyecek göreceğiz.


GTA 5, 100 Milyon Satışı Geçti!GTA 5, 100 Milyon Satışı Geçti!
Rockstar Games GTA 5 indirimi ile tekrar fırsat sunuyorRockstar Games GTA 5 indirimi ile tekrar fırsat sunuyor

PAYLAŞ