GTA 5 Xbox Game Pass’a dahil oldu - Haberler - indir.com

GTA 5 Xbox Game Pass’a dahil oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-06 21:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Şüphesiz gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olarak oyun dünyasında yer alan Grand Theft Auto, birbirinden farklı serileri ile oyunculara heyecan verici deneyimler sunuyor. Son zamanların en çok oynanan oyunlarından biri olarak karşımıza çıkan ve oyuncuların nefes kesen anlar yaşamasını sağlayan Grand Theft Auto 5 oyunu artık Xbox Game Pass üyeliği ile beraber oynanabiliyor. Hem zengin grafikleri ile hem de muhteşem kurgulanmış lan oyun dünyası ile oyunculara sürükleyici ve aynı zamanda aksiyon dolu anlar yaşatan Grand Theft Auto oyununda kazanmak için stratejik hamleler kullanmanız gerekiyor. 

Xbox Game Pass, oyun listesini her geçen gün genişletmeye devam ederken 2020 yılına önemli bir oyunla girdi. Grand Theft Auto 5 bugüne kadar toplam 115 milyondan da fazla sattı ve en çok satılan oyunlar arasında ikinci sırada yer aldı. Söz konusu bu aksiyon dolu sürükleyici oyun artık Xbox Game Pass üzerinden konsollar ile beraber de oynanabilecek. Bu sayede Minecraft, PUBG ve Witcher 3 gibi herkes tarafından beğenilerek oynanan oyunlardan sonra listeye bir oyun daha eklenmiş oldu. Aksiyon dolu bir akşam geçirmek için sizde mutlaka GTA 5'i konsollar ile denemelisiniz. 

Grand Theft Auto 5 Steam'de Ön Siparişe Açıldı!Grand Theft Auto 5 Steam'de Ön Siparişe Açıldı!

Şu an için 3 aylık Xbox Game PassUltimate üyeliğine 5.90 TL karşılığında bir ücret ödeyerek abonelik işleminizi başlayabilirsiniz. Yıllardır vazgeçilmez oyunlar arasında yer alan ve oyuncular tarafından da beğeniler tercih edilen Grand Theft Auto oyununun farklı serileri ile beraber de eşsiz bir deneyim yaşamanın heyecanını yaşayacaksınız. 

 


İlgili uygulamalar
Grand Theft Auto 5'in En İyi Pilotu Ortaya Çıktı! (Video)Grand Theft Auto 5'in En İyi Pilotu Ortaya Çıktı! (Video)
Grand Theft Auto 5 Satış Rekoru Kırdı!Grand Theft Auto 5 Satış Rekoru Kırdı!
Rockstar Resmi Sayfasından Duyurdu Grand Theft Auto 5 Premium Edition Geliyor!Rockstar Resmi Sayfasından Duyurdu Grand Theft Auto 5 Premium Edition Geliyor!

PAYLAŞ