GTA 5 Premium'un Geleceği Duyuruldu - Haberler - indir.com

GTA 5 Premium'un Geleceği Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-19 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

2013 yılında çıkmış olan popüler oyun GTA 5 için Rockstar Games cephesinden yenilikler ve güncellemeler sunulmaya devam ediliyor. Yeni yapılan duyuru ile beraber GTA 5'e Premium sürüm geliyor. Hem bilgisayar hemde oyun konsolları tarafında popüler olarak tercih edilen açık dünya oyunu GTA 5, güncellemeler ile canlı tutulmaya devam ediliyor. Geliştirilmeye devam eden grafikleri ile dikkat çeken oyun şimdi ise GTA 5 Premium sürümü ile beraber oyuncuların beğenisini kazanmaya devam edecek.

Bu yeni sürüm PC, Xbox One ve PS4 platformları için sunulacak ve GTA 5'e yeni başlayacak oyuncular için oldukça özel içerikler bulunacak. Bilgilere göre GTA 5 Premium'da bugüne kadar ki tüm GTA 5 güncellemeleri yer alacak ve Online DLC'de yer alan başlangıç paketi de Premium pakette bulunacak. Online paketin Aralık 2017'de çıkmış olduğunu ve içinde 10.000.000 GTA doları olduğunu hatırlatalım. Oyunu yeni alacak kişiler için GTA 5 Premium sürümü sunulacak ve tüm güncellemeler hızlı bir şekilde sunulmuş olacak.

Şirket tarafından bu sürüm normal oyun ile aynı fiyattan pazara sunulacak ve tüm oyuncular bu Premium sürüme ulaşabilecekler.





PAYLAŞ