GTA 5 benzeri en iyi oyunlar - Haberler - indir.com

GTA 5 benzeri en iyi oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-10 09:00:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Belirli bir hikaye üzerine kurulan ve çok oyunculu olan oyunlar, oynanış itibariyle çeşitli sınırlar koyarken açık dünya oyunları bu sınırlar ortadan kalkar. GTA 5 gibi hem macera hem de bir dolu hikayeyi aynı yerde bulacağınız hem de açık dünya içerisinde yer alacağınız birçok açık dünya oyunu hakkında yazımızdan bilgi edinebilirsiniz. 

Açık dünya oyunları sadece hikayeye odaklanmak yerine şehirde yapmaları gereken yan görev ve aktiviteler ile heyecan dolu anlar sunar. GTA serisinin eşsiz oyun içeriklerini yansıtan detayları farklı oyunlarda da görebilirsiniz. En iyi açık dünya oyunları listesi ile GTA 5 benzeri oyunlar hakkında bilgi edinebilirsiniz. 

GTA 6'daki NPC'ler çok daha zeki olacakGTA 6'daki NPC'ler çok daha zeki olacak

GTA 5 benzeri en iyi oyunlar

Sleeping Dogs

Bilindik isim Bruce Lee'nin kıyafetlerine benzer kıyafetlerle giyinmiş oyun karakterleri ile beraber GTA 5 macerası yaşamak mümkündür. 2012 yılında oyuncuların beğenisine sunulan Sleeping Dogs, benzersiz özelliklere sahip olan açık dünya deneyimi üzerine kuruludur. Oyunda aksiyon dolu anlar yaşamanın tadını çıkarabilirsiniz. Sleeping Dogs oyununu PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 platformlarında oynayabilirsiniz. 

Saints Row: The Third

GTA serisiyle benzerlik göstermesiyle adından söz ettiren Saints Row'un ilk oyunu olarak 2006 yılında oyuncuların karşısına çıkmıştır. Rakiplerinin karşısında artı olarak Saints Row, her yeni oyununda kendi tarzına uygun detaylar sunuyor. Serinin bu üç oyunu, The Bird gibi sade bir adlandırmaya sahiptir. Serinin en iyileri arasında yer alan oyunlardan olarak kabul edilen Saints Row: The Third, en iyi GTA benzeri oyunlar arasındadır. PC, Xbox One, Switch, PS3, PS4, Xbox 360 platformlarında oynayabilirsiniz. 

Just Cause 4

Just Cause 4, heyecan verici bir macera deneyimi sunarken aynı zamanda kaos ortamına da hakim olmayı gerektirir. Oyun, hikayesine bakıldığında GTA serisi kadar iyi olmasa da sunmuş olduğu atmosfer son derece heyecan vericidir. Oyunda havada sörf yapmanın ne kadar normal bir aktivite olduğunu, oyunun en başından nasıl bir maceraya gireceğinizi gösterir. PC, PS4, Xbox One platformlarında heyecan verici anlar yaşayabilirsiniz. 

Watch Dogs 2

Watch Dogs serisinin ilk oyunu birçok konuda eksikti. Hikayenin dayanılmaz bir şekilde aynı gidişatta olması yarısından son sıkılıp oynamamak için yeterli bir sebeptir. Bu konuda her oyuncunun görüşü farklı gözüküyor olsa da yorumlar bu şekildedir. Watch Dogs atmosferini daha iyi yansıtan ikinci oyun, oyunculardan tam not aldı. PC, PS4, Xbox One platformlarında oyunu zevkle oynayabilirsiniz. 

Red Dead Redemption 2

Başarılı yapımcı Rocstar Games yapımı olarak oyuncuların karşısına çıkan Red Dead Redemption, kovboy teması üzerine kuruludur. Hem hikaye noktasında hem de açık dünya oynanış kısmında başarılı bir oyun olan Red Dead Redemption, son zamanlarda en çok övülen oyunlar arasındadır. Özellikle de geçmişe gidip macera dolu anlar yaşamak için Red Dead Redemption dünyana dahil olabilirsiniz. Hem görselleri hem de oyun dünyası ile oyuncuların heyecan verici anlar yaşaması sağlanır. 

 

 




GTA 6 çıkış tarihi sızdırıldıGTA 6 çıkış tarihi sızdırıldı
GTA 5'in PS5 ve Xbox Series X versiyonu bu yıl yayınlanacakGTA 5'in PS5 ve Xbox Series X versiyonu bu yıl yayınlanacak
GTA 5'in PlayStation 5'e geleceği tarih açıklandıGTA 5'in PlayStation 5'e geleceği tarih açıklandı

PAYLAŞ