GTA 5, 100 Milyon Satışı Geçti! - Haberler - indir.com

GTA 5, 100 Milyon Satışı Geçti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 12:08:19
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

İlk çıkışını 2013 yılında yaptığı andan itibaren halen online oynanabilirlik sayesinde en güncel oyun, ve neredeyse en sağlam grafiklere sahip olan GTA 5, 100 Milyon satış barajını geçti!

Red Dead Redemption 2'nin çıkmasının ardından popülerliğini korumaya devam edip edemeyeceğini merak ettiğimiz GTA 5, şuanlık Take-Two'yu memnun etmeye devam ediyor. Oyunun satışlarının 100 milyonu geçtiği nihayet açıklandı. En son geçtiğimiz Mayıs ayında 95 milyonu gören oyun gördüğümüz gibi hızla satış yapmaya devam ediyor. Tabii ki Take-Two'nun cebini dolduran gerçek kısım GTA Online. 

GTA 5 Online Kısmına Desteği AzaltıyorGTA 5 Online Kısmına Desteği Azaltıyor

GTA Online'da yer alan oyun içi ödemeler, oyun çıktığından bu zamana kadar her ay hem Rockstar'ın hem de Take-Two'nun beklentilerini oldukça karşılıyor. Üstelik Rockstar'ın GTA Online için önümüzdeki önümüzdeki dönem için daha çok içerik planları mevcut. Çok yakında açılacak olan Red Dead Online'ı da planlarsak bu işin sonu gelmiyor gibi gözüküyor.

GTA 5 ilk olarak Eylül 2013’te PlayStation 3 ve Xbox 360 ile piyasaya sürülmüştü. Kasım 2014 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için de gelen oyun en son Nisan 2015’te PC kullanıcılarının karşısına çıktı.


GTA 5 Premium'un Geleceği DuyurulduGTA 5 Premium'un Geleceği Duyuruldu
Lindsay Lohan, GTA 5'e Açtığı Davayı Yine Kaybetti!Lindsay Lohan, GTA 5'e Açtığı Davayı Yine Kaybetti!
GTA 5'in hasılatı dudak uçuklatıyor!GTA 5'in hasılatı dudak uçuklatıyor!

PAYLAŞ