GTA 4 yenilendi! Steam'e geri dönüyor! - Haberler - indir.com

GTA 4 yenilendi! Steam'e geri dönüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-20 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler oyun şirketi Rockstar Games tarafından, yeni GTA 6 oyununun önümüzdeki yıllarda çıkması bekleniyor. Oyuncular tarafından heyecanla beklenen bu oyun haricinde şimdi ise GTA 4 tarafında bir gelişme yaşanıyor. Rocsktar Games tarafından yaklaşık olarak 1 ay önce Steam’deki satışları durdurulan GTA 4 hakkında yeni açıklamalar geldi. Oyunun bu kapsamda 19 Mart tarihi ile beraber tekrardan satışa çıkacağı söylenirken, GTA 4’ün özel bir sürümünü de oyunculara sunacak. GTA 4 oyun yaklaşık bir ay önce Steam’den kaldırılmıştı ve bunun sebebi merak ediliyordu. Diğer yandan GTA 4’ün DLC’lerinin satışa devam etmesi de kafaları karıştırmıştı. Yaşanan bu olaylar sonrasında Rockstar Games’ten açıklama geldi ve ürün aktifleştirme anahtarı üretilmediği için GTA 4’ün satıştan kaldırıldığı belirtildi.

GTA 4 Steam’da tekrar satışa çıkıyor

GTA 6 haritası ile ilgili önemli sızıntı!GTA 6 haritası ile ilgili önemli sızıntı!

Rockstar Games şimdi yapmış olduğu açıklama ile GTA 4’ü yeniden satışa sunacağını açıkladı. Yetkililer tarafından ifade edilenlere göre 19 Mart itibariyle GTA 4 tekrardan satın alınabilir olacak. Yeniden listeye dahil edilen GTA 4,  bu sefer Grand Theft Auto 4: Complete Edition adı ile özel bir sürüm olarak satılacak. Bu yeni isim bir paket olacak ve içerisinde GTA 4 ile beraber Steam’de satışı devam eden Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City adlı ek pakete de sahip olacak. Yetkililer tarafından yapılan açıklamalara göre bu özel sürüm mevcut sürümdeki oyun kayıtlarını da destekleyecek. Bu noktada GTA 4’ü yeniden satın alırlar ise oyuna kaldıkları yerden devam edebilecekler.

Ayrıca Rockstar Games tarafından yapılan açıklamaya göre Grand Theft Auto 4: Complete Edition, Games for Windows Live hizmetini desteklemeyecek. Bu hizmet ise GTA 4’ü online oynamaya imkan sağlıyordu. Fakat yeni sürümde GTA 4 sadece çevrimdışı oynanabilir olacak. GTA 4’e ait ürün etkinleştirme anahtarları Games for Windows Live tarafından yapılıyor. Bu hizmetteki kodların tükenmesi ile beraber GTA 4 satışlarının durdurulma zorunluluğu ortaya çıktı. Oyunun tekrar sunulabilmesi için ise Rockstar Games, Games for Windows Live ile ilişkilerini kesti ve bu sebeple çevrimiçi moddan vazgeçilmiş oldu.


GTA 6'nın haritası kurucu ortak tarafından sızdırılmış olabilir!GTA 6'nın haritası kurucu ortak tarafından sızdırılmış olabilir!

PAYLAŞ