GSM Operatörlerine Yeni Rakip - Haberler - indir.com

GSM Operatörlerine Yeni Rakip

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-30 13:08:51
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

GSM Operatörlerine Yeni Rakip: Günde 100 milyon arama ile WhatsApp

Güncel ve gelişmiş program katkısıyla SMS dünyasında önemli bir sarsılmaya neden olan WhatsApp, son dönemler içerisinde hedefini daha da büyütmüş görünüyor. Yeni sayılan ve gittikçe yayılıp daha fazla kullanılan sesli arama özelliği, gün geçtikçe çok daha fazla insan tarafından tercih ediliyor. Çok fazla insanın elbette ki uygun koşulları ve rahat imkânları için tercih ettiği bu sistem, GSM operatörlerinin sonunu getirebilir.

Piyasaya çıktığı andan itibaren mesaj özelliğiyle çok önemli avantajları insanların ayağına getiren WhatsApp, son dönemlerde elbette ki gelişimini daha da fazla bir potansiyel ile buluşturuyor. Sesli arama özelliğinin insanlara ücret ödemeden ulaşım imkânı sağlaması, iletişim anlamında da müthiş bir fırsatı körüklemiş durumda. Bir çığ gibi büyüyen kullanıcı sayısı gittikçe artan bu olağanüstü sistem, günlük 100 milyon arama özelliği ile gerçekten GSM operatörleri için korkutucu bir boyuta geldi. Sermayesi müşterileri olan bu şirketlerin, yıllarca yaptığı çalışmalar bu yeni programlarla birlikte darbe alabilir. Ücretsiz olarak kullanılan ve kullanıcılarına müthiş fırsatlar sağlayan yeni sistemler, mobil iletişim sistemini baştan sona değiştiriyor. Kullanıcı sayısı gün geçtikçe artan ve saniyede 1100 arama ile herkesi şaşırtan bu teknoloji, gittikçe artan bir potansiyeli temsil ediyor. Bütün insanlar için hesaplı ve uygun sistemlerin tercih edilmesi, son derece doğal. Yazılım ve programların gelişimi ise interneti çok yönlü kullanım yönünde müthiş fırsatlar hazırlıyor.

Çevrimiçi hizmetlerin, beraberinde bu tarz hizmetleri bedavaya sunması, ilerleyen dönemlerde konuşma ve SMS paketlerinin, belki de ortadan kalkmasını mümkün hale getirebilir. Giderek yaygınlaşan mobil internet ile birlikte, internetin imkânlarını en iyi şekilde temsil eden yeni uygulamalar, daha fazla kullanıcı kitlesi ile tanışmaya devam ediyor. Sesli arama özelliğini eklenmesi ile birlikte milyonlara ulaşan arama sayısının, ilerleyen dönemlerde yükseliş göstermesi de son derece doğal olacak. Çevremizde sıklıkla karşılaştığımız WhatsApp kullanımı, sizi de etkiliyor olabilir. İletişim için müthiş fırsatlar tanıyan bu sistem, pek çok insanın beğenisini kazanmış durumda. Hem sunduğu imkânlar hem de uygun koşullar, WhatsApp için gerçekten gelişime ve büyümeye işaret ediyor.

 





PAYLAŞ