G.Skill'in 6 kanallı DDR4 belleği göz doldurdu - Haberler - indir.com

G.Skill'in 6 kanallı DDR4 belleği göz doldurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-04 14:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Tayvanlı yerel üreticisi G.Skill geliştirdiği yeni 6 kanallı DDR 4, iş istasyonları için mükemmel bir çözüm sunuyor. İşte yeni donanım ile ilgili detaylar.

İş istasyonlarına yüksek performans sağlamak adına G.Skill tarafından geliştirilen yeni donanım, tanıtımı ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 6 kanallı Trident Z Royal bellekleri ile 4000 MHZ seviyesine çıkabilen yeni donanım, yüksek performans isteyen işler için ideal konumda.

SanDisk'den 4 TB USB Bellek Geliyor!SanDisk'den 4 TB USB Bellek Geliyor!

Trident Z Royal DDR4 RGB özellikleri neler?

Firma tarafından bugüne kadar ilk kez üretilmiş olan RGB tasarımı, aynı zamanda markanın bu alandaki ilk performansını da ortaya koyacak. Hızlı bir performans adına 6 kanal belleğin olması ve yüksek donanımlarla desteklenmesi oldukça dikkat çekiyor. Firma bu yeni modeli ile birlikte aynı zamanda son dönemlerin en çok konuşulan işlemcisi 28 çekirdekli Intel Xeon W-3175X’e de dikkatleri çekti.

Yeni donanıma sahip olmak isteyen kişiler minimum 6’lı, maksimum ise 12'li modül olarak bu bellekleri satın alabilecek. Belleklerin kapasite açısından seçenekleri ise 48 GB, 96 GB ve 192 GB olacak. Donanımın tek bir modülünde ise minimum 8 GB olabileceği gibi maksimumda 16 GB’a varan bir artış yapılabilecek.

Trident Z Royal DDR4 RGB testleri nasıl?

Asus ROG Dominus Extreme anakart ve Xeon W-3175X işlemci testlerinde performans raporu ise şöyle;

 

4K çözünürlüğündeki filmi 15 saniyede aktarabilen USB bellek


USB Bellekteki Verileri Korumanın 7 YoluUSB Bellekteki Verileri Korumanın 7 Yolu

PAYLAŞ