Griffin, AirPower'ı bekleyenlere alternatif öneriyor - Haberler - indir.com

Griffin, AirPower'ı bekleyenlere alternatif öneriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-08 12:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Aksesuar üreticisi olan Griffin, yeni ürünleri olacak olan kablosuz şarj ünitelerini CES 2019 fuarında tanıttı. Şirketin yeni tanıtmış olduğu bu aksesuarlar arasında iPhone ve Apple Watch cihazlarını eş zamanlı olarak şarj etmeyi mümkün kılan bir ürün de bulunuyor. Apple cihazlar için Griffin, AirPower'ı bekleyenlere alternatif öneriyor

4K HDR Asus ROG Strix Oyuncu Monitörleri Tanıtıldı

Mophie'den Son Teknoloji Kablosuz Şarj CihazlarıMophie'den Son Teknoloji Kablosuz Şarj Cihazları

Griffin, AirPower'ı bekleyenlere alternatif öneriyor

Söz konusu olan bu ürün, PowerBlock Wireless Fast Charging Pad adını almış. Qi kablosuz şarj teknolojisini destekleyen bu model, 7.5W gücünde bir ünitenin yanında iPhone diğer bir tarafta ise Apple Watch için alan bulunduruyor. Apple şirketi hala AirPower ürününü çıkaramadığı için Griffin, buna karşın alternatif çözümler sunuyor. Apple tarafında da bu şekilde bir ürün olmadığında Griffin ürünleri oldukça cazip geliyor.

Griffin, yeni ürün portföyü içerisinde iki adet şarj ünitesi daha mevcut. Hem stant hem de pad formatında kullanılabilen bu ürün, 10W güç sağlıyor. Ayrıca iPhone cihazları hem dikey hem de yatay olarak şarj edebiliyor. Reserve Wireless Charging Bank adını taşıyan bu ürün, 5000 mAh kapasitesine sahip bir pil bulunduruyor. Bu pili telefonu kablosuz olarak şarj etmek için kullanıyor.

Griffin'in yeni şarj ürünleri önümüzdeki ay içerisinde satışa sunulabilir. PowerBlock Wireless Fast Charging Pad ürünü için ise yaklaşık olarak 79.99 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Bu ürünün sadece Apple'ın iPhone cihazlarında kullanabileceğiniz bir modeli ise 59.99 dolardan satışa sunulacak. PowerBlock Wireless Charging için ise kullanıcılar, 39.99 dolar ödeyecek. Reserve Wireless Charging Bank ürünü ise 34.99 dolarlık bir fiyata sahip olacak.


Huawei Mate 20 Pro, kablosuz şarjı destekleyecekHuawei Mate 20 Pro, kablosuz şarjı destekleyecek
Huawei Mate 20 Pro'da Kablosuz Şarj Özelliği OlacakHuawei Mate 20 Pro'da Kablosuz Şarj Özelliği Olacak
Xiaomi Kablosuz Kulaklığını Tanıttı!Xiaomi Kablosuz Kulaklığını Tanıttı!

PAYLAŞ