Grand Theft Auto V'e yeni şehirler gelecek - Haberler - indir.com

Grand Theft Auto V'e yeni şehirler gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-01 11:51:33
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Rockstar Games'in son oyunu Grand Theft Auto V, oyuncular tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı ve rekor üzerine rekor kırdı. Grand Theft Auto V, şimdi yayınlanan yeni bir haberle, oyuncuların bir kez daha takdirini kazanmaya hazırlanıyor.

Rockstar Games'in başarılı oyunu Grand Theft Auto V, çıkışıyla beraber hem oynanışıyla hem de içeriğiyle oyuncuların beğenisini kazanan bir seri oldu. Oyun bu başarısıyla birçok rekora da imzasını attı. Çıkışının üzerinden uzun zaman geçmiş olsa da, oyunun kendisini sürekli güncel tutması oyuncuların sıkılmasına da engel oldu. Bu sebeple oyun popülerliğini hiç kaybetmedi. Satış listelerinde hala ilk 10'u zorlayan GTA V, yeni bir içerik haberiyle oyuncularını bir kez daha mutlu etti.

Son zamanların en başarılı serisi arasındaki yerini kaybetmeyen Grand Theft Auto V, başarılarının üzerine başarı eklemeye devam ediyor. Çıkışının üzerinden uzun yıllar geçen oyun, kendisini ve içeriğini sürekli yenileyerek oyun dünyasının gündeminde hep taze olarak kalmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde oyuncuları sevindirecek bir haber daha paylaşıldı. GTAForums'dan DLC'lerin birçoğunu doğru tahmin edip, sızdıran Softsecret isimli kullanıcı tarafından paylaşılan mesaja göre, oyuna iki adet ek paket geleceği haberi verildi. Bu paketlerden birinde oyuna eklenecek yeni şehirlerin de yer aldığı söylendi. Oyunda yer alacak olan yeni şehirlerden birisi North Yankton, diğeri Liberty City olarak paylaşıldı. Birinci paketin, Eylül 2017'de çıkacağı belirtildi  2018'de oyuncularla buluşacak olan ikinci pakette ise San Fierro ve Las 'de. Venturas'ın yer alacağı söylendi.

 





PAYLAŞ