Grand Theft Auto 6 Duyuruldu! - Haberler - indir.com

Grand Theft Auto 6 Duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Çıkışı Mart ayına ertelenen Grand Theft Auto 5'in PC versiyonu henüz ortalıkta yokken, Develop ile söyleşi yapan Rockstar Games'in patronu Leslie Benzies'ten şaşırtan ve bir o kadar da GTA hayranlarını sevindiren bir açıklama geldi.

RockStar Games'in durmaya niyetinin olmadığını anladığımız açıklamada Rockstar Başkanı Leslie Benzies ''Bizi 45 yıl daha idare edecek fikirlerimiz var. GTA 6 ne olur, nasıl bir şey olur bunu söylemek şu an güç ama bazı fikirlerimiz var.'' diyerek, bir anlamda Grand Theft Auto VI'yı duyurmuş oldu.

Benzies konuşmasına, ''Her şey bir fikir ile başlıyor. Oyunun nerede geçeci ilk belirlenmesi gereken şey. Oyunun geçeceği yer görevlerin nasıl olacağını belirliyor. New York'da yapılabilecek şeyler Miami yapılamayabilir. Miami'de yapılacak şeyler de Los Angeles?da yapılamayabilir. Bu yüzden oyunun haritası ile görevleri birbirine bağlıdır.'' şeklinde devam etti.

Rockstar Games daha önce Grand Theft Auto 6 hakkında daha önce de bir kaç kez konuşmuştu. Bu konuşmalardan birisinin direkt Rockstar başkanından gelmesi hem bizleri hem de GTA hayranlarını sevindirdi.





PAYLAŞ