Grand Theft Auto 5 Satış Rekoru Kırdı! - Haberler - indir.com

Grand Theft Auto 5 Satış Rekoru Kırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Rockstar Games'in açık dünya aksiyon oyunu Grand Theft Auto 5 satış rekoru kırdı. Dağıtımcısı Take-Two Interactive tarafından yapılan açıklamaya göre; GTA 5'in bugüne kadar tüm dünyada 45 milyon satış rakamına ulaştığı belirtiliyor.

Sadece PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One ve Xbox 360 satışlarına ait olan bu rakam içinde henüz çıkışı ertelenen GTA 5 PC versiyonu bulunmuyor. Beklentileri bile alt üst etmeye yeten 45 milyonluk satıştan Take-Two Interactive'in elde ettiği gelir ise 954 milyon dolar olarak açıklandı.

Firma Grand Theft Auto ile birlikte Civilization, Max Payne, BioShock, NBA 2K, WWE, Midnight Club gibi efsane olan diğer oyunların da portföyüne sahip.

Satış rekorunun ortaya çıkmasıyla birlikte Rockstar Games'in şeflerinden Leslie Benzies, dün ilk defa resmi bir ağızla Grand Theft Auto 6'nın çıkacağını katıldığı bir söyleşi de dile getirmişti. Şimdilik neye benzeyeceği konusunda herhangi bir bilgi bulunmayan GTA 6'nın gelmesiyle birlikte hem Rockstar Games'in hem de Take-Two Interactive'in daha şaşırtıcı başarılar elde edeceğini tahmin ediyoruz.

Son olarak Grand Theft Auto 5 PC versiyonunun şu an ön siparişte olduğunu ve 24 Mart 2015 tarihinde piyasaya sürüleceğini de sizlerle paylaşalım.





PAYLAŞ