Grand Finals 2015'in Şampiyonu HellRaisers Oldu! - Haberler - indir.com

Grand Finals 2015'in Şampiyonu HellRaisers Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-04 18:00:41
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Wargaming.net Grand Finals 2015, iki gün boyunca süren kıran kırana bir mücadeleye ev sahipliği yaptı. Dünyanın dört bir yanından oyuncular ve oyunseverleri bir araya getiren eSpor etkinliğinin şampiyonu ise HellRaisers oldu.

25-26 Nisan tarihlerinde, Varşova'daki EXPO XXI'de gerçekleşen final karşılaşmalarında 12 takım, toplamda 300.000$'lık ödül havuzundan pay alabilmek için kıyasıya bir mücadeleye girişti.

Grand Finals'ın ilk günü dünya çapında en iyi 12 World of Tanks takımı bir üst tura geçebilmek için ter döktü. Bir önceki yılın şampiyonu Na'vi, rakipleri EL Gaming ve RG Razer'ı 5:0'lık iki galibieyetle adeta yerle bir etti. Elevate, Virtus.PRO ve Santa Clause and 6 Deers karşısında bir varlık gösteremezken diğer NA takımı RUlette de Schoolbus ve YaTo Gaming karşısında 5:0 ve 5:2'lik yenilgileriyle turnuvadan elendiler.

Böylece ilk günün sonunda, RG Razer, Elevate, RUlette ve Arete turnuvayı terk etti ve ikinci güne 8 takım yükseldi.

İkinci gün WGL'nin yükselen yıldızları Santa Clause and 6 Deers, Elong karşısında 5:2 yenilmekten kaçamadılar Deneyimli Schoolbus ise Avrupalı rakibi Kazna Kru karşısında 5:3 yenilerek şampiyonaya veda etti.

Rusya'dan katılan iki takım, Na'Vi ve HellRaisers, Virtus.PRO ve YaTo karşısında aldıkları galibiyetle yarı finale yükselirken Kazna Kru, Çinli EL Gaming karşısında aldığı 5:3'lük yenilgiyle birincilik şansını yitirdi. Na'vi finallere çıkmak için Hellraisers ile karşı karşıya geldiyse de rakibi karşısında 2:5 yenilerek şampiyon olma fırsatını kaçırdı.

Kazna Kru ve Na'Vi üçüncülük maçında çarpıştılar ve bu maç Na'Vi'nin 5:0'lık ezici galibiyeti ile sonuçlandı.

Nihayet final maçı, geçen yılın şampiyonu Na'Vi'yi yenerek herkesi şok etmeyi başaran HellRaisers ile EL Gaming arasında gerçekleşti. Maçın sonunda ise Grand Finals 2015'in şampiyonu 7:1'lik skorla rakibini adeta ezip geçen HellRaisers oldu.

Grand Finals 2015 final karşılaşmasının videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Grand Finals 2015 Final Karşılaşması


PAYLAŞ