Gran Turismo Sport'un Çıkış Tarihi 2017'ye Kaldı - Haberler - indir.com

Gran Turismo Sport'un Çıkış Tarihi 2017'ye Kaldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-01 11:37:04
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Yarış oyunları sevenlerin vazgeçemediği oyunlardan birisi Gran Turismo Sport, bekleyenlerin üzüleceği bir haber vererek çıkışını 2017 yılına ertelediğini bildirdi.

Yarış oyunları sevenlerin gözde oyunlarından birisi olan Gran Turismo Sport, Play Station 4 iççin bu yıl ki çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan oyunlar arasındaydı. Oyuncuların büyük heyecanla beklediği oyunlar arasında olan yarış oyunu Gran Turismo Sport'tan, beklenenin aksine üzücü bir haber geldi. geçtiğimiz günlerde çıkan bir habere göre, Kasım aylarında piyasaya sürülmesi planlanan oyunun, çıkış tarihinin ertelendiği açıklandı. Oyunun yeni tarihle 2017 yılında çıkması planlanıyor.

Polyphony Digital ve Sony tarafından Gran Turismo Sport oyununa ilişkin ortak bir açıklama geldi. Yapılan açıklama da oyunun 15 Kasım 2016 olan çıkış tarihinin, 2017 yılına ertelendiği söylendi. Açıklama, Kazunori Yamauchi tarafından Play Station bloğunda yapıldı. Play Station 4 için çıkarılması beklenen oyunun, beklendiği tarihte çıkmayacak olması oyunun bekleyenlerini de üzdü. Ağustos ayının başlarında Sina'ya konuşan oyun direktörü Kazunori Yamauchi, oyunun yüzde 70'nin tamamlandığını söylemişti. Şimdi çıkan ertlenme haberi için yeniden konuşan Kazunori Yamauchi, oyunun ertelenme sebebinin oyunculara daha iyi bir Gran Turismo sunabilmek için daha fazla zamana ihtiyaç duymaları olduğunu söyledi. Bu sebeple ertelendiğini söylediği açıklamasında oyun için 2017 dışında başka bir tarih de verilmedi. Yani oyunun net çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Yamauchi açıklamasında, tarih dışında oyunun bugüne kadar gösterildiği fuarlar dışında, başka oyun fuarlarında da videolar yayınlayacağını söyledi. Oyunu desteklemeye devam eden oyunculara da teşekkür etti.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ