Gram Games'in son hamlesi yepyeni oyun: Merged! - Haberler - indir.com

Gram Games'in son hamlesi yepyeni oyun: Merged!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-06 16:50:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

App Store ve Google Play gibi pazarlardan oyun severlere sunulan bu eğlenceli Merged! adını taşıyan mobil oyun, çıkış zamanından tam tamına 5 gün sonrası gibi kısa süre içerisinde 1 milyona ulaşan indirmelere ulaşıldığı açıklandı.

Tüm dünyada 50 milyonun üstünde kullanıcıya ulaşan başarılı oyun geliştiricisi Gram Games, Merged! adlı oyunun dışında da 1010! tarzı oyunları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ne kadar da 1010! Türk mobil oyun geliştiren bu şirketin birinci büyük başarısı olsa bile, Merged! mobil oyun piyasasında bu kısa zamanda 1 milyon oyuncuya ulaşıp pek çok oyun yapımcısının da dikkatini üzerine çekmeyi mükemmel bir şekilde başardı.

Merged!'in en çok ilgi aldığı ülkerin birincisi olan ABD olsa da, Türk mobil oyununu en fazla ilgiyle takip eden ülkeler isesırasıyla Brezilya, Hollanda, Kanada ve Türkiye oldu.

Merged!, blok altyapılı bir bulmaca oyunu olarak oyun severlerin karşısına çıkıyor. Kullanıcıların ise merak ettiği bu oyundaki asıl amacı, blokları oyunculara sunulan yerlerde hizaya uygun şekilde birleştirerek daha da yüksek sayılara erişme amacı var. Merged!'de en az 3 adet aynı renk bloğu, dikine, yatay veya L biçiminde yanyana bulundurularak puan kazandırabiliyor. Oyun tahtası, aynı Tetris'te görüldüğü gibi, dolduğunda anda oyun başarıyla bitiriliyor.

 Merged! güncellik açısından oyun severler için pek güncellik sunmasa da, kısa zaman içerisinde bu gibi yoğun ilgi gösterilmesi Türk insanını gururlandırdı.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ