Grafik Tasarımcıları İçin Acer Yeni 4K Monitörünü Tanıttı - Haberler - indir.com

Grafik Tasarımcıları İçin Acer Yeni 4K Monitörünü Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-08 12:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bilgisayar ve donanım üreticisi marka olan Acer, bir süre önce haberinide yaptığımız bir 4K HDR oyuncu monitörü olan Predator X27 modelini tanıtmıştı. Şimdi ise yine üst segmenti ilgilendiren bir diğer monitör modeli olan ProDesigner BM320 modelini tanıttı. Bu monitör hassas renk dengesi ile daha çok video editörleri ve grafik tasarımcıları ilgilendiriyor diyebiliriz. sRGB renk alanının yüzde 100'ünü barındıran ve Adobe RGB renk alanınında tamamını kapsayan bu monitör 32 inç büyüklüğe sahip durumda. 1.07 milyar renk desteği sunan bu monitör, 10 bit renk derinliğine sahip durumda.

Acer'in ZeroFrame olarak isimlendirdiği tasarım yapısına sahip bu monitör çerçevesiz bir ekran yapısına sahip durumda. 4K ekran çözünürlüğü bulunan bu monitör oldukça üst seviye bir görüntü performansı sunacak. Profesyonel video editörleri ve grafik tasarımcılar için daha çok geliştirilen BM320 modelinin 5ms tepkime süresi bulunuyor. Görüş açısı olarak 178 dereceye kadar geniş bir açıya sahip olan bu monitörün dikkat çeken bir diğer yanı ise tam 90 derecelik döndürülebilir yapıya sahip durumda. Bu sayede dikey bir şekilde kullanımda sunabilen bu monitör, yazılım geliştiriciler içinde oldukça işe yarar olacak gibi duruyor.

Titreşimsiz bir teknolojiye sahip olan bu panel bu sayede yorğunluğu en aza indiriyor ve bağlantı noktaları kısmında ise HDMI, DVI ve DisplayPort girişleri barındırıyor. Acer ProDesigner MB320 modeli daha çok profesyonellere yönelik bir monitör olduğundan ötürü satış fiyatının 1300 dolar fiyat etiketine sahip olduğunu söyleyebiliriz. Yeni 4K çözünürlüğe sahip ProDesigner MB320 modelinin Türkiye'deki satış fiyatının ise henüz belli olmadığını söyleyebiliriz.





PAYLAŞ