GPU Turbolu Honor MediaPad T5 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

GPU Turbolu Honor MediaPad T5 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 18:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin alt markası olarak nitelendirilen Honor cephesinden yeni bir tablet modeli tanıtıldı. Honor ailesinin orta segment modellerinden olan Honor MediaPad T5 modeli Çin’de gerçekleştirilen basın etkinliği kapsamında taıtıldı. Honor Tab 5 olarak da adlandırılan bu yeni tablet modeli orta seviye teknik özelliklere sahip olarak geliyor. Honor’un bu yeni modeli yılın başlarında Hhuawei tarafından tanıtılmış olan MediaPad T5 ile oldukça benzer ve bazı noktalarda ise aynı özelliklere sahip olarak geliyor. Honor MediaPad T5 modelinin Huawei MediaPad T5 cihazına göre ana farkı ise kamera ve parmak izi tarayıcısı tarafında oluyor.

Bu noktada Honor MediaPad T5 modeli yüz tanıma kilidi ile beraber ekstra olarak parmak izi okuyucusuna sahip olarak piyasaya giriş yapacak. Cihaza dair açıklanmış olan teknik özelliklere gelecek olursak modelde, orta seviye Kirin 659 işlemcisinin kullanıldığını görüyoruz. Ayrıca bu cihazda Huawei’nin akıllı telefon modellerine sunmuş olduğu GPU Turbo teknolojisinin olduğunu da belirtelim. 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama ile gelen bu model serisinin 4 GB ve 64 GB depolamalı versiyonu da bulunuyor.

Honor MediaPad T5 Teknik Özellikleri

  • 10.1 inçlik 1920 x 1200 piksel Full HD ekran çözünürlüğü
  • Huawei Histen 5.0 ses teknolojisi desteği
  • Kirin 659 işlemci ve GPU Turbo teknoloji desteği
  • 3 GB Ram / 32 GB dahili depolama ve 4 GB RAM / 64 GB depolama seçenekleri
  • 243mm x 164mm x 7.8mm kasa boyut oranları
  • Gri ve buzul mavi renk seçenekleri

Honor’un bu yeni MediPad T5 modelinin 3 GB olan versiyonu 200 dolar ve 4 GB RAM’li versiyonu ise 230 dolar fiyat etiketlerine sahip olacak. Ayrıca 4 GB RAM’li LTE versiyonlu model ise 360 dolar fiyat etiketi ile global pazara giriş yapacak.





PAYLAŞ