Göz Kamaştırıcı Kırmızı Rengi ile Huawei P30 Pro Geliyor - Haberler - indir.com

Göz Kamaştırıcı Kırmızı Rengi ile Huawei P30 Pro Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-15 16:06:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji devleri arasında yerini almayı başaran Huawei, gerek tasarımı gerek ürettiği akıllı cihazlar ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştır. İlk olarak kendi ülkesinde aktif olan ve daha sonra adım adım büyüme katederek dünya pazarında da yer almayı başaran Huawei markasının yeni ürünü P30 Pro, göz alıcı kırmızı rengi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Her geçen farklı bir başarı haberi ile gündemde yer almayı başaran Huawei, P30 Pro'nun kırmızı rengi ile kullanıcılarının beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. Kullanıcılar akıllı cihaz satın alırken donanımsal özelliklerine baktığı gibi aynı zamanda fiziksel görüntüsüne de önem veriyor. Bu durumu dikkate alan Huawei, yazım özelliklerine dikkat ettiği gibi aynı zaman son teknoloji P30 Pro'nun tasarım özelliklerine de dikkat etmiştir. Son zamanların en şık akıllı cihazlarından biri olarak karşımıza çıkan P30 Pro yakın zamanda aramıza girmeye hazırlanıyor. 

Heyecanla beklenen Huawei P30 Pro kullanıcıları ile tanışmak için günleri sayıyor. Bu ayın sonlarına doğru resmi olarak sunulacak olan P30 Pro amiral gemisi, göz alıcı kırmızı rengi ile rakiplerin karşısında büyük başarı elde edecek gibi gözüküyor. Hem özellikleri hem de rengi ile kullanıcıların dikkatini çeken P30 Pro, özellikleri sayesinde kullanıcıların ihtiyaçlarını da karşılayacak düzeydedir. Huawei tarafından yayınlanan son rapora göre, 26 Mart tarihinde resmi olarak tanıtılması beklenen Huawei P30 ve P30 Pro modellerinin siyah, mavi ve beyaz gibi renk seçenekleri de olacak. Fakat şu an için en dikkat çekecek rengi ise kırmızı olarak görülüyor. WinFuture adlı internet sitesinin haberine göre Huawei'in amiral gemisi P30 Pro Gün Doğumu Kırmızısı (Sunrise Red) rengi ile satışa sunulacak. 

Huawei'nin yeni Nova 4e modeli tanıtıldıHuawei'nin yeni Nova 4e modeli tanıtıldı

P30 Pro, kırmızı ile geliyor

Turuncu ve kırmızı gibi sıcak renkleri kullanmayı seven Huawei markası P30 Pro'yu da kırmızı rengi ile üreterek rakiplerinden tasarım olarak bir adım daha önde olmayı başarmış gibi gözüküyor. WinFuture adlı internet sitesinin bir diğer haberine göre Huawei P30 Pro'nun 3.5 mm kulaklık girişine sahip olmayacağı hakkında açıklama yer aldı. P30 Pro kullanmayı tercih eden kullanıcılar müzik dinlemek istediklerinde  USB özellikli ya da kablosuz Bluetooth kulaklık kullanmak durumunda kalacaklar. Bu eşsiz akıllı cihazda kızılötesi verici de yer alacak. 

Huawei P30 serisi ise 3.5 mm kulaklık girişine sahip olacak ancak kızılötesi vericiye sahip olmayacak. Heyecanla beklenen Huawei lansmanı 26 Mart'ta Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleşecek. Lansmanda heyecanla beklenen P30 Pro ve P30 serisi tanıtıma sunulacak. Fiyat konusunda henüz resmi bir açıklamanın yapılmadığı P30 Pro ve P30 akıllı cihazları Kirin 985 işletim sistemi ile güçlendirmiştir. 6.1 inç boyutuna sahip olan P30 Pro OLED ekran özelliğine sahip olacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda, 6 GB RAM‘a ve 128 GB depolama alanı ile tasarlanırken dörtlü kamera sistemi ile karşımıza çıkacak. Son zamanların en göz alıcı akıllı cihazlarından biri olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Huawei P30 serisi şimdiden merakla  bekleniyor. 

 


Huawei Y7 2019 Türkiye'de satışa sunulduHuawei Y7 2019 Türkiye'de satışa sunuldu
Huawei Kendi İşletim Sistemini Geliştirdiğini DuyurduHuawei Kendi İşletim Sistemini Geliştirdiğini Duyurdu
Huawei Band 3 Pro ve Band 3e Saatleri TanıtıldıHuawei Band 3 Pro ve Band 3e Saatleri Tanıtıldı

PAYLAŞ