Görüntülü Grup Sohbetlerinin En Eğlenceli Uygulaması: Spin - Haberler - indir.com

Görüntülü Grup Sohbetlerinin En Eğlenceli Uygulaması: Spin

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

iOS kullanıcılarının çoklu video konuşmalarına farklı bir alternatif olarak geliştirilmiş ve görüşmelerini en eğlenceli hali ile yapabilmelerini sağlayan 'Spin', iPhone ve iPad cihazlarda ücretsiz konuşma olanağı sunan yeni nesil bir görüntülü grup sohbeti uygulamasıdır.

Mesajların yazılı olarak iletildiği dönemlere göre sonuna yaklaştığımız 2013 yılında mobil mesajlaşma servislerinde hızlı bir yükseliş gözlenirken buna paralel olarak mesajlaşma içeriklerinde de büyük değişimler yaşandı. Zira Instagram ve Twitter'da bu değişime ilk ayak uyduranlardan oldu. Görsel odaklı mobil mesajlaşmayı hayatımıza sokan bu platformların yanı sıra Snapchat'te geçtiğimiz günlerde görsel içerikli mesajlaşmayı devreye alarak bu değişim rüzgarına kapılanlar arasına katıldı. 

Tabii ki hal böyle olunca görsel odaklı içeriklere sahip olan mesajlaşma uygulamaları da mağazalardaki yerlerini almaya başladı. İşte bu bağlamda önümüzdeki yıl belki de adını çok sık bir şekilde duyacağımız San Francisco merkezli grup video görüşme uygulaması Spin sayesinde kullanıcılar iOS tabanlı cihazları üzerinden grup halinde video görüşmeleri yapabiliyor. Konuşma sırasında arka planda Facebook'tan fotoğraf ve Youtube'dan video açabilme olanağını kullanıcılarına sunan Spin ile görüşmeleriniz eğlenceli bir hal alıyor.

Kullanıcının ekranı dilediği gibi yönetebilmesine izin veren Spin ile konuşma sırasında görüntü ve video paylaşımı yapılabilirken aynı zamanda kullanıcılar paylaşılan fotoğrafların üzerine metin ekleyebiliyor ve resim çizebiliyorlar. Bu sayede hem Spin kullanımı artmış oluyor hem de paylaşımlar daha da fazlalaşıyor.

Eğer sizde grup video görüşmelerinizi eğlenceli bir hale getirmek istiyorsanız aşağıda hem tanıtım videosunu hem de indirme linkini bulabileceğiniz Spin'i hemen deneyebilirsiniz.




Spin Tanıtım Videosu


PAYLAŞ