Görsel Mesajlaşma Uygulaması BeamIt (Video) - Haberler - indir.com

Görsel Mesajlaşma Uygulaması BeamIt (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Popüler fotoğraf uygulaması Cooliris'in yapımcıları tarafından hazırlanmış iPhone uygulaması BeamIt, kullanıcıların görsel paylaşım odağında akıllı telefonları üzerinden mesajlaşmalarını sağlıyor.

Görsellerin kalitesini düşürmeden ve sayı limiti olmadan kolay bir fotoğraf paylaşım imkanı sağlayan BeamIt, çevrimdışı çalışma ve unsend şeklinde duran fotoğraf üzerinde işlem yapılabilmesi çeşitli özellikler de sunuyor.

BeamIt

Kullanıcı arayüzüyle dikkat çeken uygulama sayesinde gelen fotoğrafları beğenebilir, yorum yazabilir ya da uygulama üzerinden oluşturabileceğiniz grubunuzda yer alan arkadaşlarınıza fotoğraflar gönderebilirsiniz.

Ayrıca telefonunuzu kaybettiğiniz durumlarda, yaptığınız paylaşımlara ulaşabilmeniz için otomatik yedekleme özelliğine de sahip olan uygulama, bu özellik sayesinde paylaşılan fotoğrafları kendi bünyesindeki bulut depolama servisine yedekliyor.

BeamIt

Tamamen ücretsiz olarak iPhone telefonlarınızda arkadaşlarınız ile mesajlaşırken aynı zamanda onları paylaştıkları fotoğraflara göz atmanızı sağlayan BeamIt uygulamasını, aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Uygulamanın Android sürümü de önümüzdeki günlerde yayınlanacak.




BeamIt Tanıtım Videosu


PAYLAŞ