Görev Yönetim Uygulaması Things, 1 Milyon Sattı - Haberler - indir.com

Görev Yönetim Uygulaması Things, 1 Milyon Sattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Apple uygulama mağazasının yayınlandığı ilk gününden bu yana kullanıcıların görev yönetimi ihtiyaçlarını gideren iOS uygulaması Things, 1 milyon satış rakamına erişerek bu alanda yeni bir rekora imza attı.

Sade ve anlaşılabilir arayüzü ile kolay bir kullanıma sahip olan Things, günlük işlerini planlayarak verimliliğini arttırmak isteyen kullanıcılar arasında büyük beğeni toplamakta ve bugüne kadar aldığı pek çok ödülle de görev yönetimi alanındaki benzer uygulamalar arasında adından çokça bahsettirmektedir. 

Uygulama sayesinde kullanıcılar günlük yapılacak listesi oluşturma, liste bildirimlerini alabilme, zamanlanmış görev düzenleme, görevlere etiket atama, görevleri kategorileştirme gibi daha pek çok işlevi kullanabilmekle beraber cihazlar arası senkronizasyon için bulut desteği özelliğinden de faydalanabilmektedirler.

Things'in geliştiricisi Cultured Code, kazanılan başarıdan dolayı kullanıcılarına teşekkür etti. 17.99 Tl fiyat etiketi ile App Store üzerinden satışı yapılan uygulamanın 1 milyon sattığını düşünürsek, elde edilen gelirin çok iyi olduğunu anlayabiliriz.

Eğer sizde günlük hayatınızı kolaylaştırmak ve görevlerinizi zaman aksaması yaşamadan yerine getirmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak uygulamayı iPhone veya iPad cihazınıza yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ